Історія одного образу: Цікаві факти про приголомшливу весільну сукню індійської красуні

Цікаві факти про приголомшливу весільну сукню індійської красуні Пріянки Чопри | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/priyankachopra

Пригадуємо розкішний весільний образ Пріянки Чопри.

Поділитися:

1 грудня 2018 року відома індійська акторка Пріянка Чопра вийшла заміж за популярного американського музиканта Ніка Джонаса, з яким була заручена із травня минулого року. Вчора молоде подружжя відсвяткувало першу річницю весілля. З нагоди свята пропонуємо пригадати, якою була весільна сукня нареченої. 

Перш ніж поринути у захопливу історію одного образу, зауважимо, що Пріянка Чопра змінила декілька весільних вбрань. Річ у тому, що молодята вирішили влаштувати весілля з двох частин — індійської та європейської. Так, на церемонії мехенді красуня , потім переодягнулася у традиційний індійський костюм нареченої, а на європейській частині вразила розкішною білосніжною сукнею, про яку ми розкажемо усі деталі.

До слова, на відео, розміщених в Instagram-акаунті бренду, можна побачити, як проходила кропітка робота над вбранням для Пріянки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on

Акторка обрала сукню з фатою, довжиною більше 20 метрів від всесвітньо відомого кутюр'є Ральфа Лорена. Відомо, що на роботу над вбранням було витрачено 1826 годин, а почалося все із затвердження ескізів самою нареченою. В результаті, Пріянка вбралася у ніжну та романтичну сукню із вишивкою і дорогоцінним декором. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on

Над сукнею працювали одночасно 15 майстрів із Мумбаї (Індія), які вишивали тканину вручну за допомогою різноманітних складних технік. Ключовими в образі стали квіткові мотиви, а також символічний надпис — 1 грудня та імена наречених, які прикрасили 32 000 перламутровими блискітками, 5600 намистинами і 11 632 кристалами Swarovski.

Передню частину сукні декорували 135 атласними ґудзиками, а нижню розшили двома мільйонами блискучих намистин. Такий прийом додав загальному образу мерехтіння. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on

20-метрова фата нареченої насправді складалася із двох окремих частин тюлю. Коротка закінчувалася на рівні пальців рук, а другу несли за Пріянкою шість людей. Дивись відео!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Нагадуємо, нещодавно Пріянка Чопра здивувала чоловіка милим подарунком із нагоди їхньої річниці. Знайдеш подробиці

Більше новин про подружжя читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі