Іванка Трамп, донька екс-президента США, підтримала Україну та передала 1 млн пайків у Львів, Суми та Київ

Іванка Трамп, донька екс-президента США, підтримала Україну та передала 1 млн пайків у Львів, Суми та Київ
gettyimages.com

Іванна відзначила, що героїзм українського народу її надихає.

Поділитися:

Іванна Трамп є донькою 45-го президента США Дональда Трампа і є не менш відомою особою серед американців як передовсім підприємець, а також фотомодель. Вчора Іванна Трамп зробила допис на своїй сторінці в Інстаграм, відзначивши мужність українців, які відбивають російську агресію:

"Народу України – ви в наших серцях, ви в наших молитвах, і ваша мужність перед лицем насильства та негараздів надихає. Нехай благословить вас Бог у вашій героїчній боротьбі за захист своєї країни та своєї свободи".

Іванна ТрампФОТО: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДевід Бекхем передав на добу свою сторінку в Інстаграм лікарю з України (у футболіста 71 млн підписників)

В дописі Іванна зазначила, що за останні кілька днів її команда доставила 1 мільйон пайків українцям у Києві, Львові та Сумах та подякувала всім причетним:

"Дякуємо пасторам, рабинам та водіям вантажівок, які ризикують своїм життям, щоб доставити цю їжу нужденним. Цими стравами ми сподіваємось забезпечити невелике джерело втіхи та харчування для українців, які так несправедливо страждають від вторгнення Росії до їхньої країни".

Нагадаємо, з перших днів війни, яку 24 лютого повномасштабно розпочала росія, весь світ об'єднався навколо України. Світові лідери та знаменистоті активно підтримують українців та допомагають. Серед світових зірок, висловивши солідарність українцям Мадонна, Пол МакКартні, Анджеліна Джолі, Арнольд Шварценегер, Леді Гага, Дженіфер Еністон, Девід та Вікторія Бекхеми, Леонардо Ді Капріо, Джек Ніколсон, Міла Йовович, Міла Куніс та Ештон Катчер, Сара Джесіка Паркер, Кріштіану Роналду та чимало інших. 

Новини по темі