«Діти заплатять найвищу ціну – травмами, втраченим дитинством та зламаним життям», – Анджеліна Джолі закликала зупинити війну

«Діти заплатять найвищу ціну – травмами, втраченим дитинством та зламаним життям», – Анджеліна Джолі закликала зупинити війну
УНІАН

Голівудська актриса та посол доброї волі ООН у справах біженців зробила допис по воєнні події в Україні.

Поділитися:

Від початку війни, яку 24 лютого розпочала росія, Україна у центрі уваги всього світу. Світова спільнота висловлює підтримку українському народові у боротьбі з російською агресією. Світові зірки кіно, музики, спорту солідарні з українцями, допомагаючи збором коштів на допомогу.  Мадонна, Леді Гага, Кейт Мідлтон та принц Уїльям, Меган Маркл та принц Гаррі, Сара Джесіка Паркер, Бенедикт Камбербетч, Міла Йовович, Пол Маккартні, Дженіфер Еністон та чимало інших знаменитостей зробили заяви у підтримку України. Однією з перших була Анджеліна Джолі, яка в перший день війни зробила допис про підтримку біженців. 

Один із останніх дописів актриси присвячений дітям війни. Анджеліна Джолі опублікувала 3 фото: знімок евакуації з Ірпеня, фото підлітка з лікарні та фото дитини, яка бореться з онкозахворюванням і вимушена ховатися у бомбосховищі. 

"Поряд з мільйонами людей, які біжать за межі України, близько 2 млн людей переміщено всередині своєї країни, багато хто з них опинився у пастці бойових дій, позбавлений доступу до допомоги та перебуваючи у прямій фізичній небезпеці. Без припинення війни діти заплатять найвищу ціну — травмами, втраченим дитинством та розбитими життями". 

Нагадаємо, що сьогодні Міжнародний суд ООН зобов'язав росію припинити військове вторгення в Україну. Це рішення є обов'язковим до виконання згідно з міжнародним законодавством. 

Новини по темі