Каміла Кабейо зізналась, що вкрала у Кейт Міддлтон

Каміла Кабейо зізналась, що вкрала у Кейт Міддлтон | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Тепер має сувенір на згадку.

Поділитися:

Нещодавно американську співачку Камілу Кабейо запросили відвідати Кенсінгтонський палац – резиденцію родини принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Там відбулося урочисте нагородження переможців престижної премії Teen Hero Awards, та, як виявилось, без «трофея» не лишилась і Каміла. Щоправда, здобула його потай від цікавих очей.

Фото: Getty Images

Як зірка зізналась у своєму інтерв’ю для BBC Radio 1, із будинку герцогів Кембриджських вона поцупила олівець!

До такої витівки її підштовхнув британський ведучий Грег Джеймс, коли вони разом прибули до палацу на церемонію. Він пояснив свою дивакувату пропозицію тим, що це буде чудовий спосіб запам’ятати їхній візит до королівського помешкання.

Ясна річ, Каміла довго не хотіла приміряти роль злодійки, аж поки Грек не кинув їй виклик. Тоді, аби виграти парі, співачка вчинила крадіжку. Щоправда, майже одразу запанікувала і заховала вкрадене до сумочки своєї мами. Жінка спробувала вмовити доньку повернути чужу річ, проте Кабейо була непорушною – парі є парі.

Так, королівський олівець лишився зірці на згадку, а його колишні власники дізналися про «злочин» через Twitter BBC Radio 1. Певно, вони не дуже образились на Камілу, адже відповіли на пост з історією кумедним емодзі.

До слова, нещодавно співачка здивувала шанувальників на перстижній церемонії.

Більше цікавих матеріалів про Камілу Кабейо читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі