Картину Бенксі продали на аукціоні за 97 тисяч євро: кошти підуть на потреби київської лікарні «Охматдит»

Картину Бенксі продали на благодійному аукціоні у Лондоні за 97 тисяч євро: виручені кошти підуть на потреби київської лікарні «Охматдит»
gettyimages.com

У цій лікарні рятують дітей, які постраждали через війну, яку розпочала росія.

Поділитися:

Картину скандально відомого англійського вуличного художника Бенксі продали на аукціоні у Лондоні за 97 тисяч євро. Виручені кошти підуть на потреби київської лікарні "Охматдит", де рятують поранених російськими окупантами дітей. 

Бенксі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко розповіла про участь свого чоловіка у звільненні Ірпеня: «Понад тиждень всі мої думки були в цьому місті»

На картині Бенксі зображені два солдати, які малюють на стіні символ кампанії за ядерне роззброєння. Її виставив на аукціон анонімний донор через сайт My Art Broker. Початковою ставкою на аукціоні були 20 тисяч фунтів стерлінгів (24 тис. євро). Шарлотта Стюарт, директорка сайту аукціонів, сказала, що найвища ставка значно перевищила їхні очікування — 81 тис. фунтів стерлінгів. 

Пожертва переможця торгів значно змінить життя персоналу, дітей та їхніх сімей у найближчі тижні.

Бенксі ФОТО: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річня Амелія Анісович на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar виконала пісню, яку в Україні співала у бомбосховищі (відео)

Нагадаємо, що нещодавно ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька, фронтмен «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець і гімнастка Цирку дю Солей Надія Васіна теж підтримали лікарів у Охматдиті.

Новини по темі