Марічка Падалко розповіла про участь свого чоловіка у звільненні Ірпеня: «Понад тиждень всі мої думки були в цьому місті»

Марічка Падалко зізналася, що у операції зі звільнення Ірпеня брав участь її чоловік Єгор Соболєв

Ведуча 1+1 Марічка Падалко розповіла, що у звільненні Ірпеня брав участь її чоловік Єгор Соболєв.

Поділитися:

Вчора, 28 березня, українські війська звільнили місто Ірпінь від російських окупантів. Ведуча 1+1 Марічка Падалко повідомила у себе в Instagram, що в операції зі звільнення міста брав участь її чоловік Єгор Соболєв, який з першого дня війни примкнув до рядів територіальної оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко: "Я розповідаю про Україну всюди, де просять, який час доби б це не був і скільки б я до того не спала"

Марічка Падалко пише:

"Ірпінь звільнено!!! Понад тиждень всі мої думки були в цьому місті, відколи Єгор зі своїми побратимами отримав там завдання. Довгі дні без зв’язку, потім поодинокі смс, і сьогодні нарешті... Ірпінь повністю звільнено від окупантів! Зачистки тривають..."

Нагадаємо, раніше Марічка писала, що чоловік не виходив з нею на зв'язок цілих 4 дні поспіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька, фронтмен «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець і гімнастка Цирку дю Солей Надія Васіна підтримали лікарів у Охматдиті

З болем в серці Марічка Падалко пише про зруйнований окупантами Ірпінь, згадуючи особисті приємні моменти, пов'язані з ним:

"Маленьке затишне місто розбомблено. Ми лише минулого літа їздили туди на матч сина проти місцевої футбольної команди, тому, як я розумію, зачистити від орків місцевий стадіон (голубі руїни) було особливо цінно. Ще нещодавно ми там сиділи щасливою об’єднаною родиною, де найбільшим нашим викликом було перекричати:) дуже активних мам місцевої команди..."

До свого посту Марічка додала відео, на якому є кадри з її чоловіком Єгоро Соболєвим, звільненого Ірпеня та офіційна заява про те, що Ірпінь вже знову наш, український. Відеоряд супроводжується піснею "Еверест" у виконанні Святослава Вакарчука. Слова "ми продовжуєм іти на власний Еверест" актуальні для України нині, як ніколи раніше. Про цю пісню і спогади, пов'язані з нею, Марічка Падалко пише:

"Днями почула, якСвятослав Вакарчук співав «Еверест». Нахлинули спогади, як ми колись під неї вивчили з Єгором вальс, щоб вразити зі сцени наших дітей... Вражаємо далі ... Все буде Україна!!!"

Новини по темі