Катя Осадча захопила вбранням від української дизайнерки

Катя Осадча обрала сміливе леопардове вбрання від української дизайнерки
Фото: JetSetter, Олександр Пилюгін

Ведучу визнали найстильнішою українкою.

Поділитися:

Учора, 5 грудня, у Національному центрі Олександра Довженка відбулася щорічна церемонія нагородження премією Bazaar Best Dressed 2018. На заході назвали найстильніших українок, за версією глянцевого видання Harper's Bazaar. Нагороду отримала і ведуча 1+1 Катерина Осадча. На захід вона прибула «з літака», про що написала у своєму Instagram. Так, днями Осадча відпочивала разом із чоловіком Юрієм Горбуновим у Римі.

Для події Катерина обрала стильне вбрання від української дизайнерки Ольги Навроцької, довівши, що цілком заслуговує на звання найстильнішої. Зірка телебачення постала у чорних брюках та стильному леопардовому жакеті зеленого кольору, підкресливши талію поясом. Свій образ ведуча доповнила довгими сережками та капелюхом.

Нагадаємо, що анімалістичний принт особливо модний у цьому сезоні. Образ Катерини чудово демонструє, як можна вдало адаптувати тваринний принт у свій гардероб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дакота Джонсон вийшла на червону доріжку в сукні від українського дизайнера

Також найстильнішими українками назвали головного стиліста 1+1 Ольгу Слонь, дизайнерок Катерину Сільченко, Лілію Літковську, Світлану Бевзу, модель Наталію Гоций та інших.

Зазначимо, що наразі на 1plus1.ua проходить голосування Золотий лайк, де ви можете віддати голос за зірку 1+1, яка, на вашу думку, варта титулу Ікона стилю. 

 

Новини по темі