Кейт Міддлтон довела, що клітинка — незмінний хіт сезону (фото)

Кейт Міддлтон довела, що клітинка — незмінний хіт сезону (фото) | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Бери на замітку осінній лук герцогині.

Поділитися:

Мабуть, у кожної модниці в гардеробі є стильний піджак. І не дивно, адже ця базова річ робить будь-який образ актуальним і трендовим. Тому відомі зірки демонструють цікаві приклади стилізації вже звичного нам елемента гардероба. І королівська родина — не виняток. Так, щоразу герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон чарує своїм елегатним стилем, дотримуючись не лише усіх королівських правил, а й втілючи в аутфіти .

Днями вона разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом зустрілася з волонтерами спільного благодійного проекту Give Us A Shout, який надає допомогу людям у кризових ситуаціях в онлайн-форматі. Після обговореня деталей організації подружжя залишилося на святковий спектакль. 

Так, Кейт Міддлтон обрала для заходу блейзер Smythe в — клітинку, а також ніжне молочне боді та вкорочені штани насиченого винного відтінку. Герцогиня доповнила лук лаконічними чорними туфлями-човниками. Увиразнили образ сережки та каблучка з діамантами і сапфірами, які належали принцесі Діані. 

Фото: Getty Images

До речі, відтінок штанів, який обрала герцогиня Кембриджська, є одним із найактуальніших у цьому сезоні. Більше про модні кольори осені 2019 дізнавайся за посиланням

Такий образ ти з легкістю можеш повторити для офісних буднів або університету. Хочеш ще більше ідей стриманих луків із піджаками, як у Кейт Міддлтон? Тоді дивись приклади відомих фешн-блогерів просто зараз:

Фото: instagram/dianagloster

Фото: instagram/chervinska_

Фото: instagram/greenteanosugar

Фото: instagram/diana_milkanova

Більше про вишукані образи Кейт читай далі:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі