Кейт Міддлтон пригадала, як працювала офіціанткою

Кейт Міддлтон пригадала, як працювала офіціанткою | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Неочікувана сторінка біографії герцогині.

Поділитися:

Шанувальники королівської родини звикли вважати дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон майбутньою королевою. Тож мало кому спадає на думку, що до зустрічі зі спадкоємцем британського престолу її життя було досить звичайним.

Фото: Getty Images

Родина Міддлтонів не може похизуватися знатним походженням. Так, після народження майбутньої герцогині Кембриджської її батько працював авіадиспетчером, а мама – стюардесою. Лише коли Кейт виповнилося п’ять, подружжя заснувало власний успішний бізнес, який і відкрив їхній доньці шлях до «вищого світу».

Аж ось у інтерв’ю з телеведучою Мері Беррі Міддлтон пригадала досить цікавий епізод своєї біографії. Виявляється, під час навчання в університеті Кейт випробувала власні сили у сфері обслуговування. Хоча її професійний експеримент і не завершився особливим успіхом:

Я була жахливою офіціанткою, – крізь сміх зізналась герцогиня.

Цікаво, що попри чималі статки родини вона вирішила заробити кишенькові гроші таким досить виснажливим заняттям. Певно, батьки Міддлтон доклали всіх зусиль, аби не розбестити доньку. І їм це, без сумніву, вдалося, адже навіть тепер для публічних виходів герцогиня часто обирає недорогий одяг та аксесуари.

До слова, саме у роки студентства Кейт познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Вони обоє навчалися в шотландському університеті Сент-Ендрюса – Міддлтон вивчала історію мистецтва, а принц Вільям – географію.

Нагадаємо, нещодавно мережа обговорювала перше місце роботи герцогині Сассекської Меган Маркл. Особливий ажіотаж викликала її .

Більше цікавого про Кейт Міддлтон дізнавайся у відео:

Інші матеріали про герцогиню Кембриджську читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі