Кейт Міддлтон жорстко відреагувала на ласкавий дотик чоловіка (відео)

Кейт Міддлтон жорстко відреагувала на ласкавий дотик чоловіка (відео) | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Герцог та герцогиня не змогли порозумітися.

Поділитися:

Шанувальники британської королівської родини звикли вважати Кейт Міддлтон та принца Вільяма ідеальним подружжям. Адже, справді, вони разом уже майже 9 років та виховують трійко чудових дітлахів.

Фото: Getty Images

Так, герцоги Кембриджські ледь не щодня відвідують різноманітні цікаві події та усіляко демонструють порозуміння. Принаймні до недавнього часу складалося саме таке враження.

Причиною сумнівів стало відео зустрічі Кейт та Вільяма із відомою британською телеведучою Мері Беррі. Під час розмови у студії різдвяної передачі A Barry Royal Christmas герцог Кембриджський спробував ніжно торкнутися плеча дружини, а вона натомість досить жорстко відсахнулася від нього. Цікаво, що обличчя герцогині жодним чином не виказало її роздратування. Ця суперечлива сцена привернула увагу всіх присутніх.

Однак висновки робити зарано. Так, варто взяти до уваги, що Міддлтон та принц Вільям зовсім не схожі на інше королівське подружжя – герцогів Сассекських. У той час, як Меган та Гаррі звикли до палких публічних проявів почуттів, герцоги Кембриджські завжди обирали для себе більш консервативну модель поведінки. Тож, можливо, ласкавий жест чоловіка став для Кейт несподіванкою, яка і примусила її відреагувати досить різко.

Нагадаємо, нещодавно молодший син подружжя принц Луї . І воно виявилося справжньою несподіванкою для батьків малюка.

Більше про стосунки Кейт Міддлтон та принца Вільяма дізнавайся у відео:

Інші цікаві матеріали про герцогів Кембриджських читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі