Наталія Могилевська захопила неординарним етнообразом

Наталія Могилевська похизувалася новим  етнообразом | Зіркове життя | 1+1
Фото: Прес-служба Наталії Могилевської

Ти захочеш його повторити.

Поділитися:

14 вересня стартував всеукраїнський тур Наталії Могилевської. Прем’єра музичної програми «Покохала» відбулася в Національному Ботанічному саду ім. М. Гришка, гроші з якої пішли на реконструкцію його території.

На відкритому майданчику співачка виконала свої найкращі україномовні пісні та презентувала новий хіт «Покохала». Сюрпризом для її прихильників стало виконання композицій різних народів світу, які увійдуть до нової музично-етнічної програми.

Як завжди неперевершеними були й образи Могилевської. Для концерту Наталія обрала стильну червону сукню з флористичним орнаментом. Доповнила образ етнічним елементом жіночого гардероба – юпкою. Вбрання зірки вдало поєднало сучасність і традицію.

Другим зірковим образом стала жіночна сукня, більш лаконічна, ніж попередня. Схоже, співачка віднайшла свій бездоганний відтінок червоного.

На завершення вечора Наталія виконала власну позитивну версію Гімну України та заохотила підтримати петицію щодо зміни тексту. Нагадаємо, свою інтерпретацію артистка презентувала й у прямому ефірі шоу «Танці з зірками»:

Читай також інші матеріали про Наталію Могилевську:

1. Катя Осадча і Наталія Могилевська вийшли у світ в однакових сукнях

2. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

3. Наталія Могилевська показала, як опановує балет (фото) 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі