Коли чекати переломного моменту у війні в 2023 році (розказує Анжела Перл у розмові з Наталією Мосейчук)

Коли чекати переломного моменту у війні в 2023 році (прогноз Анжели Перл)
freepik.com

Чи настане цього року переломний момент у війні та коли?

Поділитися:

Її астропрогнози як правило збуваються. По них живуть люди одразу на кількох континентах. Що ж передрікають зірки та планети Україні та світу у 2023? В інтерв‘ю Наталії Мосейчук відома астрологиня з України Анжела Перл розповіла, коли у 2023 році настане той самий переломний момент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде новий наступ на Україну (відповідає астрологиня Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук)

Коли настане переломний момент у війні у 2023 році

7 січня планета, яка стоїть у гороскопі на Місяці України й дає тяжкість українському народу, у кульмінації, останній день. Вона стояла на Місяці України весь 2022 рік і з 8 січня починає йти з цього градусу потроху, а першого тижня березня йде зовсім. Перший переломний момент, можна сказати, вже у січні, ніби ваги зсуваються у бік України, ніби можна буде трохи видихнути.

З 12 січня Марс буде в такому ж становищі, в якому він був у вересні й мені здається, що зараз буде підготовка наступу з нашого боку. Тому що вже на початку березня, 7-8 березня буде якийсь переломний момент. Загалом, березень буде переломний місяць. Переломний момент саме у бік України, коли на 100% зрозуміло, що це перемога України. Тому що там увесь цей час, з 24 лютого, Сатурн та Уран утримували напругу між Росією та Україною. Одна з планет змінює становище, і ця напруга йде. Відходить протистояння сил і не повертається вже цього року. Якась подія, зміна сцени щось відбувається, і це може бути та наступ української армії.

Дуже цікаво, як пройде весна. Це найкризовіший час цього року. Дуже багато подій відбуватиметься березень, квітень, травень.

Дивіться повну розмову Наталії Мосейчук з Анжелою Перл:

Новини по темі