«Коли настане день, закінчиться війна», – хіт «Океану Ельзи» на благодійному марафоні Save Ukraine виконав і сам гурт, і Сальвадор Собрал, переможець «Євробачення-2017»

«Коли настане день, закінчиться війна», – хіт «Океану Ельзи» на благодійному марафоні Save Ukraine виконав і сам гурт, і Сальвадор Собрал, переможець «Євробачення-2017»

Пронизливе “Обійми» двічі пролунало вчора на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine.

Поділитися:

Вчора, 27 березня, відбувся благодійний марафон Save Ukraine, який зібрав понад 50 учасників, серед яких музиканти, волонтери, спортсмени, громадські активісти та політичні лідери багатьох країн світу. Світова спільнота об’єдналася навколо України із закликом допомогти нашому народові протистояти російській агресії. Ця підтримка є внеском у майбутнє всього світу – якщо росію не зупинити в Україні, то під загрозою можуть опинитися інші європейські держави. Єдність та солідарність світу зараз потрібні як ніколи. 

Саме з цього месиджу почав свій виступ фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук:

"Ми вітаємо весь світ. Ми знаємо, що ви за нас молитеся, підтримуєте і ділом, і думкою. Але ми маємо закрити небо над Україною, щоб російські військові не могли запускати ракети і щоб вони не могли кидати на нас бомби із своїх літаків. Це треба зупинити саме тепер, якщо путін переможе нас, ви будете наступні. Якщо ми його зупинимо, то Європа буде вільна на багато-багато років. Отже, ми на передовій. Ще раз дякуємо за вашу підтримку, але нам треба більше. Закриємо небо над Україною!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Не забудуть тих очей, що закривалися від рук твоїх із злим татуюванням Z»: проникливий виступ MONATIK на марафоні Save Ukraine

Дивіться повністю виконання хіта «Обійми» гуртом «Океан Ельзи» наживо:

Ще одне виконання хіта «Обійми» прозвучало від португальського співака Сальвадора Собрала, який саме в Україні здобув перемогу в конкурсі «Євробачення-2017».

"Для мене Україна дуже важлива. В 2017 році я брав участь у «Євробаченні» - цей конкурс змінив моє життя. Відтоді я гастролював в Україні – щасливі, дружні, вільні люди мене там вітали. І тепер я вихожу на всі протести, маніфестації. Робимо всі внески на підтримку України! Ми молимося за те, щоб ці жахи припинилися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Найкраща версія «Шуму»: Go_A заспівали «весняночку» з волонтерського центру (благодійний марафон Save Ukraine — #StopWar)

Дивіться повне виконання:

Новини по темі