Найяскравіші дівчата зі "Світу навиворіт" за 5 років (ФОТО)

Найяскравіші дівчата зі "Світу навиворіт" за 5 років (ФОТО)

У кожної з подорожей Дмитра Комарова є дівоче обличчя, яке запам'ятовується з першого погляду.

Поділитися:

Потрапивши до далекої країни, команда "Світу навиворіт" на кілька місяців оселяється в ній. Лише так можна по-справжньому зрозуміти країну, побачити її зсередини, познайомитися з найцікавішими людьми.

За 5 років українці разом із Дмитро Комаровим побували у Індії, Танзанії, Ефіопії, Занзібарі, Кенії, В'єтнамі, Індонезії, Мексиці, Кубі та Болівії. У кожної з таких подорожей є дівоче обличчя, яке запам'ятовується глядачам з першого погляду. На нього не натрапиш на обкладинці модного журналу, але пройти повз просто неможливо. 


КАМБОДЖА, ЧЕНДАЙ

11 грудня 2010 року  у ефірі "1+1" вийшла перша серія  "Світу навиворіт" про Камбоджу. Замість бензину - весло, замість машини - човен. У країні роль фундаменту виконує пліт з водоростей. Іноді навіть не вистачає грошей, щоб придбати бамбуковий. Далі обираєте місце, кидаєте якір і будуєте собі хатинку. Дівчина на ім'я Чендай живе на озері Тонлесап усе своє життя та майже не буває на березі. 

ІНДІЯ, КАРПРІКОН

Кожного дня до тисячі людей різного соціального статусу приходять у Золотий храм в Індії, щоб допомагати на кухні. На такій роботі можна побачити і банківських робітників, і бізнесменів, і гарних незнайомок. Дівчина із модельною зовнішністю Карпрікон миє тут посуд ще з дитинства. За її словами, така праця покращує карму. 

ТАНЗАНІЯ, АШУРА

Серед збирачів ананасів також зустрічаються гарні жінки. Професія не з легких навіть для чоловіків. Але озброєна мачете граційна Ашура навчила Дмитра Комарова правильно збирати екзотичні фрукти й відрізняти зрілі від ще зелених без скарг та нарікань. 

МЕКСИКА, ФАБІОЛА

У День мертвих на кладовищі влаштовують справжнє свято. Біля кожного надгробка можна зустріти веселу компанію, яка згадує своїх померлих родичів. На опівнічні могильні пікніки збираються цілими сім'ями, а незнайомців можуть навіть пригостити різними смаколиками. Місцева дівчина Фабіола, наприклад, частувала нашого Дмитра Комарова тамалісом: кукурудзяна паста, яку загорнули в банановий лист та додали шоколаду. Після цього спадає на думку, що свою долю можна зустріти навіть уночі на кладовищі. 

МЕКСИКА, КАРЛА

Карла - старша донька людини-вовка Ісуса. Хвороба батька передалася їй частково. Незважаючи на бакенбарди та волосся на шиї, вона дуже приваблива дівчина. Вона вийшла заміж і виховує доньку. Карла вважає, що найголовніше - любити себе у своєму тілі та цінувати свою унікальність. Незалежно від прийнятих стандартів.

Дивіться усі серії "Світу навиворіт" по ТБ щонеділі об 11.00 або на сторінці програми.

Новини по темі