Комаров з голими руками піде на крокодила

Комаров з голими руками піде на крокодила

По суботах на 1+1 дивіться найцікавішу програму про пригоди Світ навиворіт. Вже завтра, 16 березня, - один з найбільш видовищних випусків про В'єтнам і Камбоджу.

Поділитися:

По суботах на телеканалі 1+1 дивіться найцікавішу програму про пригоди "Світ навиворіт". Вже завтра, 16 березня, - один з найбільш екстремальних випусків про В'єтнам і Камбоджу. Дмитро Комаров по-справжньому ризикне життям!

Нагадаємо, у новому сезоні Дмитро досліджує екзотичний і непередбачуваний В'єтнам. Працюючи над темою в'єтнамської війни, група забереться на безлюдний острів в сусідній Камбоджі. Це місце брало активну участь в сумнозвісній війні, про що і сьогодні нагадують старі доти і навіть міни.

Провідником для Дмитра Комарова стане камбоджійський мільйонер і політик Микола Дорошенко, який, до речі, найближчим часом буде призначений почесним консулом України в королівстві Камбоджа.

Азіатський мільйонер покаже телеведучому свій новий елітний автопарк і запросить в особистий зоопарк, де в якості тренування перед джунглями змусить своїми руками зловити крокодила. Чи вийде це у Дмитра?

Ну і, звичайно, найцікавіше - Дорошенко запросить Комарова в елітний екстрим-тур на безлюдний острів. Таку розвагу за 15-20 тисяч доларів часто замовляють мільйонери, які втомилися відпочивати на Гаваях і Мальдівах, яким хочеться реального екстриму, і які готові за свої ж гроші ризикнути своїм життям, подорожуючи по замінованому острову, де дуже багато змій, скорпіонів та інших тропічних сюрпризів.

Не пропустіть!

Дивіться "Світ навиворіт" у суботу 16 березня - об 11:00 тільки на 1+1.

Новини по темі