Королеви обирають фуксію: Битва яскравих образів Єлизавети II і Летиції

Королева Великобританії та королева Іспанії здивували рожевими образами | Королівська родина | 1+1
GettyImages

50 відтінків рожевого. 

Поділитися:

Згідно з королівським протоколом, на офіційних заходах монарші особи мають з’являтися у стриманих формальних образах. Попри усю суворість дрес-коду, існує спосіб дещо оминути правила — за допомогою кольору. В яскраві, насичені, а інколи й шалені відтінки може вбратися навіть королева. 

Втім, саме це Єлизавета II і робить. Нейтральні образи вона демонструє вкрай рідко, адже впевнена: «Якщо я вдягну бежевий, люди не зрозуміють, хто я». Крім того, 93-річна британська королева завжди намагається, щоб у її вбранні переважали державні кольори тієї країни, яку вона відвідує. Це стосується і прийому іноземних гостей.

Днями Єлизавета II побувала в Національному інституты сільськогосподарської ботаніки в Кембриджі. Головним відтінком вбрання стала смілива фуксія — пальто та капелюшок королеви були саме такого яскравого кольору. 

Рожеві квіти прикрасили капелюшок Її Величності та сукню. Завершили образ елегантні білі рукавички, чорна класична сумочка, туфлі та улюблені аксесуари Єлизавети II — перлові сережки, намисто і красива брошка. 

Та, виявляється, королева Великобританії не єдина поціновувачка фуксії. Того ж дня у сукні аналогічного кольору з’явилась і королева Іспанії Летиція. Її вбрання було більш лаконічним — приталена рожева сукня нижче колін, бежеві човники та сережки з камінням. Аутфіт вона підібрала для засідання Королівської ради у справах інвалідів у місті Альмагро. 

Якій королеві фуксія личить більше? Підтримай свою фаворитку в опитуванні.

poll_content_444

Дивись інші образи членів королівської родини: 

1. Сама жіночність! Королева Іспанії показала свій найромантичніший образ

2. Меган Маркл захопила total white образом на хрестинах сина 

3. Кейт Міддлтон підкреслила витончену талію поясом-бантом

4. Битва образів: Катя Осадча вдягнула сукню, як у Кейт Міддлтон

5. У своєму новому образі Єлизавета ІІ схожа на зефірку (фото)

Новини по темі