Кейт Міддлтон підкреслила витончену талію поясом-бантом

Кейт Міддлтон вдягнула сукню, як у принцеси Діани | Королівська родина | 1+1
GettyImages

Герцогиня нагадала принцесу Діану. 

Поділитися:

До середини липня в Лондоні традиційно проходить Вімблдонський чемпіонат для гравців у великий теніс. Цей вид спорту полюбляє й Кейт Міддлтон. Саме тому днями герцогиня Кембриджська знайшла час, щоб відвідати один із матчів. Про візит аристократки стало відомо лише за дві години до початку гри. 

На заході Кетрін з’явилась у білій сукні міді з рукавами-ліхтариками і ґудзиками по всій довжині. Також герцогиня зробила додатковий акцент на стрункій талії — підкреслила її тонким шкіряним поясом із бантом. На комірі Міддлтон можна було побачити ще один бант — брошку. 

Останніми штрихами образу стали аксесуари. З собою Кейт взяла маленьку сумочку з солом’яним плетінням і шкіряними вставками, а також сонцезахисні окуляри трендової форми. Крім того, герцогиня вдягнула прикраси — сережки з рослинними мотивами і декілька коштовних каблучок. 

Вбрання Міддлтон нагадало фанам королівської родини стиль принцеси Діани. В її гардеробі було чимало суконь схожого фасону, а перчинка багатьох образів — саме банти. 

Нагадаємо, що минулого року Кейт Міддлтон відвідувала Вімблдонський турнір разом із Меган Маркл. Однак зараз дружина Гаррі звикає до материнських обов’язків і рідко виходить у світ. 

Крім того, у мережі часто обговорюють конкуренцію між герцогинею Кембриджською і Сассекською та припускають, що вони в поганих стосунках. Так, наприклад, шанувальники були здивовані, коли Меган Маркл не з’явилась на святкуванні дня народження Кейт. Дивись відео:

Більше образів Кейт Міддлтон: 

1. Цього літа носимо сукню з принтом, як у Кейт Міддлтон

2. Кейт Міддлтон підкорила серця своїм новим вишуканим образом (фото)

3. Кейт Міддлтон підкреслила струнку талію та відкрила тендітні плечі в елегантній сукні

4. Ніжна троянда: Кейт Міддлтон захопила образом на святкуванні дня народження королеви

5. Кейт Міддлтон демонструє, з чим носити босоніжки на солом'яній танкетці

Новини по темі