Королі у світі реклами: Тисячі медійників їдуть на фестиваль Cannes Lions 2017

Королі у  світі реклами: Тисячі медійників їдуть на фестиваль Cannes Lions 2017
GettyImages.com

Вже завтра, 17 червня, на Лазурному узбережжі стартує найпрестижніший фестиваль реклами у світі.

Поділитися:

Міжнародний фестиваль Cannes Lions - подія світового значення в креативній індустрії. Щоліта у Канни з'їжджаються тисячі представників рекламної галузі, маркетингу, бізнесу і шоу-бізу з більш ніж 90 країн.

Україна бере участь в Cannes Lions з 2006 року. Саме тоді у нас відкрилося Офіційне представництво «Каннських Левів». А цього року вперше свої проекти на фестивалі буде презентувати компанія «1+1 media». На суд міжнародного жюрі представлені проекти «Моя країна» і «Розщеплені на атоми», які вже встигли високо оцінити глядачі каналу «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Промо-кампанія «1+1» здобула золото конкурсу PromaxBDA Europe Awards 2017

Сьогодні Сannes Lions, який в 1954 році розпочинав, як скромний фестиваль рекламних роликів, вийшов далеко за рамки рекламного бізнесу. Фестиваль розглядає, обговорює і оцінює різні, часто несподівані креативні рішення - від традиційної реклами до грандіозних високотехнологічних проектів, соціальних ініціатив та шедеврів високого мистецтва.

Гостями фестивалю стають культові персони, які вносять величезний вклад в творчий розвиток світової цивілізації - вчені зі світовим ім'ям, актори, музиканти, художники, політичні та громадські діячі, лідери бізнесу, видатні спортсмени.

Новини по темі