Королівська сім’я Бельгії надасть житло трьом родинам українських біженців

Королівська сім’я Бельгії надасть житло трьом родинам українських біженців
GettyImages

Король Філіп і королева Матильда в такий спосіб подають приклад своїм підданим.

Поділитися:

Від початку відкритої повномасштабної війни, яку розпочала росія з Україною, весь світ об’єднався навколо народу, підтримуючи нашу боротьбу з російською агресією. Окрім військової та грошової допомоги, світова спільнота дбає про українських біженців, число яких, за даними ОНН вже перевищило 3 млн осіб. Це найгірша ситуація з часів Другої світової війни, зазначають у міжнародній організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Діти заплатять найвищу ціну – травмами, втраченим дитинством та зламаним життям», – Анджеліна Джолі закликала зупинити війну

Уряди різних країн та світові лідери створюють програми та фонди для допомоги українським біженцям. Вчора ми писали про Андрія Шевченка, легендарного українського футболіста, який пообіцяв поселити дітей-біженців у свій лондонський будинок та допомогти 150 українцям оселитися у Великобританії. Ці дії футболіста корелюються відповідно до урядової програми Великобританії, що має назву «Будинки для українців».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБританська королівська родина підтримала Україну: принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр, що допомагає біженцям

Сьогодні стало відомо, що королівська родина Бельгії теж таким чином підтримає Україну. Король Філіп та королева Матильда нададуть дві квартири, в яких зможуть розміститися три сім'ї біженців. Ці будинки королівський благодійний фонд готував для проживання бельгійських сімей із низьким рівнем доходів. Таким чином королівська родина Бельгії хоче подати приклад допомоги українцям своїм підданим.

Новини по темі