Британська королівська родина підтримала Україну: принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр, що допомагає біженцям

Принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали Український культурний центр у Лондоні з синьо-жовтими значками на грудях
Getty Images

Принц Вільям та його дружина герцогиня Кейт відвідали Український культурний центр в Лондоні та продемонстрували свою підтримку Україні.

Поділитися:

Представники Британської королівської родини, герцог і герцогиня Кембриджські, вчора відвідали Український культурний центр у Лондоні та поспілкувалися з волонтерами, які допомагають українським біженцям. Про цей візит Вільяма та Кейт написали у британському виданні HELLO! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Іспанії Летиція одягнула вишиванку як знак підтримки України у боротьбі проти російської агресії

Подружжя зустрілося з представниками української громади та волонтерами та підтримали Україну своїм вбранням: Кейт одягнула светр синього кольору, на ньому, а також на піджаку принца Вільяма можна було побачити синьо-жовті значки у вигляді прапору України з білим серцем по центру.

Кейт і ВільямФОТО: Getty Images

Принц Вільям та Кейт Міддлтон розповіли, що троє їхніх дітей, принц Джордж, принцеса Шарлота та принц Луї, розпитували їх про війну в Україні. Принц Вільям сказав:

«Вони, очевидно, говорять про це зі своїми друзями у школі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці сьогодні — це найсміливіша нація в світі. І я пишаюся цим", — Святослав Вакарчук дав інтерв'ю CNN

До цього візиту Вільйм та Кейт вже підтримали Україну: 26 лютого в ствоєму Твттері вони написали:

"У жовтні 2020 року ми мали честь зустрітися з Президентом Зеленським та Першою Леді, щоб дізнатися про їхню надію та оптимізм щодо майбутнього України. Сьогодні ми разом з Президентом і всім народом України, який мужньо бореться за це майбутнє".

Герцоги Кембриджські привезли до Українського культурного центру в Лондоні домашні ласощі для волонтерів.

Принц Вільям і КейтФОТО: Getty Images

Принц Вільям зазначив:

"Дуже дико бачити це в Європі. Ми всі за вами".

Також принц Вільям додав, що вони з Кейт хочуть зробити більше, щоб допомогти. Вільям і Кейт зробили пожертвування на заклик DEC, якому вдалося вже зібрати завдяки щедрості британської громадськості понад 120 мільйонів фунтів стерлінгів для благодійних організацій-членів, які працюють на місцях. Це фінансування допоможе підтримати українців по всій Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід та Вікторія Бекхеми допомагають українським матерям та дітям: ініціювали збір коштів

Дивіться відео візиту герцогів Кембриджських до Українського культурного центру в Лондоні за посиланням.

Новини по темі