Косуха і камуфляжні штани: Кухар показала свого модного сина

Катерина Кухар показала свого модного сина за кермом Порше | Батьки і діти | 1+1

Майбутній мачо.

Поділитися:

Син прими-балерини Катерини Кухар, 10-річний Тимур, залюбки відвідує з мамою світські заходи та навіть бере в них участь. До прикладу, торік хлопчик вийшов на подіум під час Дитячого тижня моди. І можливо — це стане традицією. Адже навіть у звичайному житті Тимур вдягається дуже стильно. 

Чи докладають батьки зусиль до створення його вбрань — поки загадка. Та на останніх світлинах вигляд він має справді крутий. Фотографією, на якій хлопчик сидить за кермом розкішного Porsche, поділилася Катерина Кухар. 

Фото: instagram/ekaterinakukhar_official

Ну що, красуне, поїхали кататися?.. Вже уявляю його перехідний вік... — прокоментувала зіркова мама. 

На знімках 10-річний Тимур одягнений у трендову шкірянку, спортивні штани з також актуальним камуфляжним принтом і кросівки. 

Фото: instagram/timurkukhar

Можливо, не дарма мама хвилюється через те, що скоро він стане підлітком. В одному з інтерв’ю прима-балерина розповідала, що вже зараз син спілкується з дівчатами та просить її дістати для них білети в театр. 

Зазначимо, нещодавно відбулося весілля Катерини Кухар та Олександра Стоянова в прямому ефірі «Танців з зірками». Пригадати, як це було, допоможе відео:

Також не забувай, що Зірки «Танців з зірками» чекають твоєї підтримки! Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. 1 Суперголос у додатку 1+1 video = 8 смс.

Читай інші новини про Катерину Кухар: 

1. Катерина Кухар коронувала Володимира Остапчука

2. Через що Катерина Кухар конфліктує з чоловіком 

3. Якими були 5 весільних образів Катерини Кухар

4. Історія одного образу: 5 фактів про весільну сукню Катерини Кухар

5. Яким був надніжний весільний торт Кухар і Стоянова

Новини по темі