Яким був надніжний весільний торт Кухар і Стоянова

Танці з зірками
Яким був надніжний весільний торт Катерини Кухар та Олександра Стоянова | 1+1
Фото: Андрій Корінь

Перед ним навіть балерина не встояла.

Поділитися:

Прима Національної опери України та зіркова суддя проекту «Танці з зірками» Катерина Кухар вкотре доводить, що кохання – подія, яку святкують усе життя. Учора, 15 вересня, артистка та її наречений Олександр Стоянов засвідчили свої почуття в прямому ефірі найтанцювальнішого шоу країни.

Бездоганні сукня, перший подружній танець – Катерина перфекціоністка не лише в балетних тандю та жете, а й у всьому, що стосується весільної церемонії. Схоже, зірка продумала свято геть до останньої квітки на трьохярусному весільному торті. Сказати впевнене «так» і відсвяткувати пишне весілля варто хоча б заради такого кенді бару.

Джерело: @ekaterinakukhar_official

Зазначимо, весілля Катерини та Олександра – не перше свято закоханих. П’ять років тому пара вже засвідчила свої почуття перед Богом, а після вінчання закріпила церемонію офіційним шлюбом. Як Кухар і Стоянову вдалося зіграти весілля двічі – дізнайся за посиланням.

Яким видався тиждень кохання на проекті «Танці з зірками» – дивись у відео:

Читай також інші матеріали про Катерину Кухар:

1. Хто «зловив» весільний букет Катерини Кухар

2. Яким подарунком Стоянов зворушив кохану Кухар у день їхнього весілля

3. «Котик хоче гратися»: Катерина Кухар здивувала подарунком для MARUV

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі