Через що Катерина Кухар конфліктує з чоловіком

Танці з зірками
Через що Катерина Кухар конфліктує з чоловіком | Зіркове життя | 1+1
Фото: Andrey Koren, instagram/ekaterinakukhar_official

Зірки теж люди.

Поділитися:

Зовсім нещодавно прима-балерина та суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар відгуляла пишне весілля з прем’єром Національної опери України Олександром Стояновим. Закохані разом уже 10 років і навіть виховують двох дітей. Та найромантичніший день життя приберегли на зараз.

Здається, що між Катериною та Олександром панує повне порозуміння. Однак, як і кожна пара, вони мають власні приводи для суперечок. Про деякі з них балерина розповіла в інтерв’ю для українського видання Marie Claire.

Фото: Сергій Васильєв, Marie Claire

Так, Кухар зазначила, що найчастіше сперечається з чоловіком через різні стилі виховання дітей. За її словами, тато дозволяє малечі все – їсти, що захочуть, лягати спати, коли завгодно. А їй дісталася роль «злого поліцейського», адже Катерина – прихильниця дисципліни та чіткого режиму.

Наша чотирирічна донька о дев’ятій вечора цілує всіх і без істерик йде спати, – зірка навела приклад власного педагогічного успіху.

А ще, на її думку, Олександр занадто екстремально водить авто. Балерина пригадала, як одного разу навіть дала за це коханому стусана. Кухар додала, що й сама не проти покермувати – це заняття допомагає їй розслабитися.

Більше цікавого про Катерину Кухар читай тут:

1.  Якими були 5 весільних образів Катерини Кухар

2. Історія одного образу: 5 фактів про весільну сукню Катерини Кухар

3. Яким був надніжний весільний торт Кухар і Стоянова

4. Хто «зловив» весільний букет Катерини Кухар

5. Кухар у міні-сукні станцювала перший весільний вальс із нареченим (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі