«Кричимо одне на одного і погрожуємо розлученням», — Полякова про сварки з чоловіком

Оля Полякова відверто розповіла про сварки з чоловіком | Особисте життя | 1+1
Фото: instagram/polyakovamusic

Відверті зізнання суперблондинки.

Поділитися:

Соцмережі співачки Олі Полякової переповнені яскравими світлинами з концертів, зйомок і фотосесій. Рідко зірка показує доньок, а чоловіка — майже ніколи. Попри все, вони живуть разом понад 15 років і Оля не приховує, що останні 5 — за її кошти. 

«У нас були різні періоди. Були часи, коли він фінансово повністю мене забезпечував, а останні роки — я його. І це абсолютно нормально. Мені подобається, коли люди говорять: «А ось вона свого чоловіка не залишила...» — зізналась суперблондинка в новому інтерв’ю для журналу «Караван историй»

Я сама побудувала будинок, облаштувала його і вже в'їхала. Тепер почала будувати баню.

Полякова додала, що коханий Вадим не байдикує — її успіх надихає його, тому зараз справи покращилися. Втім, співачку влаштовує бути «фінансово незалежними одне від одного рідними людьми». Адже у сімейних стосунках, на її думку, є набагато важливіші від грошей речі.

«Мій досвід життя з чоловіком говорить про те, що треба дарувати одне одному щастя! Тільки в такому випадку люди можуть жити разом. Якщо цього не відбувається, значить, потрібно або працювати над стосунками, або міняти партнера. І нічого страшного тут немає».  

Сварки з коханим Полякова теж сприймає нормально.

«У мене з чоловіком, звісно, бувають суперечки. Інколи ми кричимо одне на одного, погрожуючи, що розлучимося, — ділиться зірка. — Але поки це просто крики».

Досі ще жодного разу не дійшли до поділу майна. Як тільки торкаємося цієї теми, він каже, що залишить все мені та піде.

«І я відразу думаю: «Ну як же можна розлучитися з такою ідеальною людиною?» Як говорили у відомому мультфільмі: «Така корова потрібна самому» (сміється).

Оля зізнається, що навіть зі старшою донькою Марією обговорювала розлучення. 

«Запитала її: «Якщо ми з татом розлучимося, як ти до цього поставишся?» І вона відповіла: «Ти знаєш, я тебе зрозумію. Адже всі мають бути щасливі. І якщо ти більше не відчуваєш себе щасливою, то...» Потім вона, звісно, додала: «Але я не думаю, що ви з татом нещасливі».

Мої діти відчувають все!

Нагадаємо, в інтерв’ю «Світському життю» Оля Полякова розповідала, що спить із чоловіком у різних кімнатах. Чому їй так зручніше, дізнаєшся з відео: 

Більше цікавих новин про епатажну співачку:   

1. 

2. 

3. 

4.  

Новини по темі