Кулінарний гороскоп: яка ви страва за знаком зодіаку

Кулінарний гороскоп: яка ви страва за знаком зодіаку (1+1)
Freepik

Запечена паста чи канапки з тунцем — яку страву вам варто спробувати?

Поділитися:

Пропонуємо кулінарний гороскоп для всіх знаків зодіаку. Які страви вам потрібно обов'язково скуштувати?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків зодіаку: кому чекати змін

Овен — запечена паста

Овни ведуть активний спосіб життя, а отже їм завжди потрібна енергія. Саме тому ідеальна страва для вас — запечена паста. Вона наповнить вас силою, яка допоможе з легкістю впоратися з усіма завданнями.

Телець — кукурудзяні оладки

Телець точно знає, чого хоче від життя, завжди планує майбутнє і впевнено рухається до своєї мети. Саме тому найкращим вибором для Тельців є кукурудзяні оладки — ідеальна страва для сніданку чи перекусу, яку можна приготувати швидко та легко.

Близнюки — канапки з тунцем

Близнюки енергійні, сильні духом, комунікабельні, добрі та ніжні. Вони постійно зайняті люди. В них немає часу приготування складних страв, тому їм потрібна швидка та легка їжа. Спробуйте апетитні канапки з тунцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від Анжели Перл

Рак — лінива піца

Раки емоційні, здатні вловлювати чужі почуття і настрої. Вони живуть гармонії зі своїм оточенням та дбають про інших. Ракам потрібно ділитись своєю їжею з друзями та родиною. Тому вам рекомендується готувати щось, що можна ділити. Найкращий варіант — лінива піца з лаваша, яку можна приготувати за 5 хвилин.

Лев — панкейки з авокадо та ікрою минтая

Цілеспрямовані та харизматичні Леви люблять перебувати в центрі уваги та подобатися іншим. Вам варто приготувати щось, що приверне увагу оточуючих і принесе задоволення. Наприклад, оригінальні панкейки з авокадо та ікрою минтая.

Діва — гарячий авокадо-тост

Діви витривалі, пунктуальні, уважні та передбачливі. Вони багато часу витрачають на роботу, а отже їм потрібно особливо дбати про своє здоров'я. Спробуйте на сніданок гарячий тост із авокадо, яке містить корисні вітаміни та жири.

Терези — мексиканська тортилья з куркою і сиром

Терези працьовиті, фізично витривалі, прагнуть поліпшити життя і мають гарне почуття гумору. Вони люблять експериментувати зі смаками, тому точно не зможуть пройти повз мексиканської тортильї з куркою та сиром.

Скорпіон — шоколадні мафіни 

Скорпіони не люблять оголювати душу, але водночас вони дуже віддані, працьовиті та люблячі. І дуже полюбляють солодке. Обов'язково спробуйте приготувати шоколадні мафіни, щоб потішити себе та близьких.

Стрілець — рибний рол

Стрільці непосидючі, креативні та сміливі. Вони люблять нові враження та подорожі. Спробуйте приготувати страву, яку не куштували раніше. Наприклад, рибний рол.

Козеріг — деруни з м'ясом

Козероги —  практичні та амбітні особистості із загостреним почуттям відповідальності. У смаках вони більш традиційні, тому спробуйте приготувати щось зі старих рецептів. Наприклад, класичні деруни з м'ясом.

Водолій — курка під шубою

Водолії люблять бути у центрі уваги та причаровувати своїми стравами. Спробуйте приготувати щось вражаюче, наприклад, ситний салат курка під шубою.

Риби — рулетики з ковбасою та базиліком

Риби — мудрі й дуже чуйні особистості, які полюбляють пробувати нові смаки та експериментувати зі стравами. Приготуйте цікавий рецепт рулетиків з ковбасою та базиліком.

Новини по темі