Кумедні пригоди іноземців в Україні стартують уже цієї суботи

«Знай наших» – універсальна «пігулка» гарного настрою, що розкаже цікаві історії про іноземців та українців.

Поділитися:

Щоденно Україну відвідують тисячі бізнесменів, спортсменів, студентів і просто туристів з інших країн. Усі вони закохуються в нашу батьківщину – та в її мешканців! Саме враження іноземців про Україну та бажання іронічно поглянути на самих себе їх очима надихнули «1+1» на створення нового, веселого та драйвового серіалу – скетч-шоу «Знай наших».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівані зізнання: Горянський розповів, чому йому близька роль професора-хабарника

Герої скетчів – гості нашої країни, котри познайомляться з унікальними, винахідливими і найяскравішими українцями різних професій! Упродовж серіалу місцеві знову і знову потраплятимуть разом з іноземцями в знайомі кожному, але при цьому унікальні історії. По усій країні, від Тернополя до Одеси, гості України зіткнуться з неймовірним українським колоритом, відчують наше життя зсередини, зустрінуться з найяскравішими представниками різних регіонів, і, можливо, навіть захочуть змінити громадянство. Тому що зрозуміють: бути українцем – найбільше щастя на Землі!

Одним з найяскравіших персонажів став оголошений у розшук тепер вже громадянин Кіпру Миколас Янович Азаріс, котрий обрав найбезпечніший спосіб втечі з України – «Говерла Еірлайнз». Але Миколас навіть не підозрював, що тікати з країни пішки було б значно швидше.

Глядачів також чекає знайомство з турком Фатіхом, котрий заради кохання проміняв темпераментну Анталію на колоритну Одесу. І тепер єдиною перешкодою на шляху до його щасливого сімейного життя є теща – тьотя Роза. Адже для колоритної одеситки зять – це прекрасна можливість згадати молодість і зіпсувати життя ще одному чоловікові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 життєвих мудростей від справжньої одеської жінки тітки Рози

Творці скетч-шоу зібрали на знімальному майданчику веселу та різнобарвну компанію! Ролі виконують Володимир Горянський, Ольга Кіяшко, Назар Задніпровський, Костянтин Корецький, Олександр Ярема.

Продюсери шоу – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Олександра Лозинська. Режисером проекту виступив Семен Горов, котрого глядачі «1+1» пам’ятають за серіалами «Останній москаль» та «Найкращий тиждень мого життя» – абсолютні хіти нашого ефіру. Оператором-постановником став Анатолій Сахно. Креативний продюсер – Михайло Гусаров, виконавчі продюсери – Олег Кирилов, Надія Мирна. Автори сценарію - Михайло Гусаров, Володимир Дюба, Ігор Терехов, Володимир Мирошниченко. Виробництвом продукту займається продакшн-студія «Рога и копыта».

Спостерігайте за веселими та непередбачуваними пригодами іноцемзів в Україні разом з нами! Дивіться «Знай наших» в ефірі з 17-го червня та на сайті 1plus1.ua!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знай наших: Які пригоди спіткали білорусів у київському готелі