«Діти не повинні страждати»: Квартал 95 задонатив пів мільйона грн на допомогу Охматдит

Квартал 95 задонатив пів мільйона грн на допомогу Охматдит

Студія Квартал 95 надала матеріальну допомогу лікарні Охматдит

Поділитися:

Вівторок, 9 липня, оголошено Днем жалоби у столиці у зв'язку з терористичною атакою Росії на цивільні об'єкти Києва. У понеділок, 8 липня країна-агресорка здійснила цілеспрямований удар ракетою по одному з приміщень дитячого медичного закладу Охматдит у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська ракета зруйнувала Школу Супергероїв в Охматдиті: як приєднатися до збору на відновлення

На тлі величезної трагедії українці вкотре демонструють неймовірну згуртованість. Кияни допомагали розбирати завали і не припиняють приносити допомогу до зруйнованої російською ракетою будівлі дитячої лікарні Охматдит. Зокрема українці активно долучаються до благодійних зборів. Серед таких і студія Квартал 95, які виділили матеріальну допомогу медзакладу.

«Діти не повинні страждати. Це аксіома, але не для країни-агресора. Студія "Квартал 95" надає матеріальну допомогу лікарні Охматдит. Долучайтесь і ви», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, до підтримки Охматдит долучилися 1+1 media. Компанія передала 2 000 000 грн на спеціальний збір UNITED24 та monobank.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Трансформуйте лють у дію»: фронтмен гурту Бумбокс Андрій Хливнюк показав, як помстився росіянам за Охматдит


 

Новини по темі