Святослав Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл під час виступу для бійців на передовій: подробиці у сюжеті ТСН

Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук під час виступу для бійців на передовій потрапив під ворожий обстріл
Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Тренер "Голосу країни-12" Святослав Вакарчук потрапив під обстріл.

Поділитися:

Тренер "Голосу країни-12", фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл. Сталося це на передовій, куди артист приїхав з виступом для українських бійців. Ексклюзивні подробиці у сюжеті ТСН:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімальна група ТСН потрапила під обстріл під час прямого включення (відео)

Святослав Вакарчук приїхав разом зі знімальною групою ТСН на передову на Донеччину, щоб виступити для бійців і підняти їх моральний дух, виразити таким чином свою вдячність і підтримку. Під час підготовки до виступу почався артилерійський обстріл українських позицій російськими військами, вибухи лунали зовсім поруч. Але, незважаючи на це, Вакарчук все ж дав невеликий концерт для наших захисників: просто у бліндажі. Вакарчук каже, що, незважаючи на небезпеку, не міг не заїхати до цих героїв, і зауважує:

"Хлопцям і дівчатам набагато важче, я можу бути пів дня в такій ситуації, а вони місяцями".

Цей випадок Вакарчук прокоментував у соцмережах так:

"На фронті буває всяке. Я вже дав близько 120 виступів на Сході і на Півдні. І потрапляв в різні ситуації. Але завжди повторюю: крім нас з вами більше в України нікого нема. Тож кожен має робити для Перемоги, що може. Кожен. Кожного дня. Так, як роблять ці хлопці та дівчата на фронті. Вони — наш скарб. Зі мною все добре! Продовжуєм іти!" 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Здається, це перший в історії музичний виступ на ЧАЕС", — Святослав Вакарчук виступив на звільненій від рашистів атомній станції

Знімальній групі ТСН Святослав Вакарчук додав:

"Все буде добре, і все буде Україна! Ми переможемо, а потім настане український справжній мир".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Святослав Вакарчук вдруге став батьком: у нього народилася донечка Соломія. Цю важливу подію у своєму житті Вакарчук так прокоментував ТСН:

"Я щасливий, що зміг побачити її, просто викроїти буквально хвилинку".

Новини по темі