Легенда українського футболу Сергій Ребров заявив, що повернеться до України для боротьби з російськими окупантами

Легенда українського футболу Сергій Ребров повернеться до України та візьме до рук зброю
wikipedia.org

Український тренер готовий захищати Україну.

Поділитися:

Легенда Динамо та збірної України, а нині — головний тренер «Аль-Айну» Сергій Ребров повідомив, що планує повернутися в Україну, щоб захищати країну від російських загарбників. Так, у інтерв'ю виданню Independent.ie Сергій Ребров розказав, що йому важко говорити про футбол, натомість він має думати про свою країну:

"Я не можу говорити про футбол. Звичайно, ми зараз навіть не думаємо про футбол, ми думаємо про захист своєї країни. Я дуже пишаюся людьми, воїнами, які намагаються врятувати нашу країну. Ми на правильному шляху, але ми повинні боротися за нашу свободу", — розказав Ребров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Це жах, від якого я хочу прокинутися", — Андрій Шевченко зі сльозами на очах дав інтерв'ю італійському телеканалу про війну в Україні

Сергій Ребров зазначив, що після завершення сезону повернеться в Україну боронити її від окуппантів: 

"У мене тут робота, але як тільки мій сезон закінчиться, я повернуся додому. Як тільки зможу, я піду. Я буду битися. Всі виходять на вулиці, ми єдині як народ. Світ запитує, як українцям захистити свій народ. Це тому, що люди вийдуть на вулиці і будуть битися, всі єдині, ми знаємо, що нам робити. Звичайно, я візьму зброю у руки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід та Вікторія Бекхеми допомагають українським матерям та дітям: ініціювали збір коштів

Сергій Ребров зізнався, що він сповнений віри у перемогу:

«Ми виживемо. Ми виграємо. Я не бачу компромісу, тому що немає компромісу з Путіним, він хоче лише поїхати до Києва і показати, що він окупував нашу країну, він не зацікавлений у компромісах, ми будемо боротися за свій народ і будемо стояти до кінця. Зараз ми боремося за свою країну, ми хочемо вирішувати свою долю, а не щоб інші люди керували нашою країною чи вказували нам, що робити в майбутньому».

Новини по темі