Лідія Таран розповіла про свій досвід на французькому телебаченні: як Франція ставиться до війни, яку розпочала росія в Україні

Лідія Таран розповіла про свій досвід на французькому телебаченні: ведуча далі підтримує інформаційний фронт
Instagram/lidiyataran

Лідія Таран продовжує підтримувати інформаційний фронт у Франції.

Поділитися:

Ведуча ТСН Лідія Таран, коли розпочалася повномасштабна війна росії в Україні, залишалась на інформаційній передовій і вела всеукраїнський марафон "Єдині новини". Тепер вона продовжує вести інформаційну війну та розповідає про події в Україні європейцям. Разом з донькою Лідія виїхала у Францію, у маленьке місто Нансі. 

Вона вже розповідала, що активно висвітлює війну в Україні там: була на місцевому радіо, працювала з місцевою мерією та виступила зі спічем французькою із закликом закрити небо над Україною. Днями Лідія брала участь у ток-шоу, де обговорювали бачення народом Франції України як європейської країни, чи вважає ця країна нашу європейською, а також розповіла про поранених та вбитих колег-журналістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Вірю в нашу армію і всіх захисників”: Лідія Таран прокоментувала події в Україні

На провідному телеканалі Франції Лідія Таран поставила важливі для України питання: чи вважає Франція Україну Європою та чи існують у їхньому суспільстві сварки щодо війни в нашій країні.

Спитала у всіх політиків і експертів прямо, чи вважають нас Європою, коли беремо на себе удар імперії зла. Відповідь "так". Але вони кажуть, що формально ми станемо нею у майбутньому — йшлося про членство в ЄС.
У суспільстві жодних сварок і підтримка українців. Дуже високий рівень підтримки серед звичайних людей. Вони з усім допомагають. Тільки не розуміють, навіщо українці прямують тільки у Париж та Ніццу. Їх чекають по всій країні, і мають там більші можливості для допомоги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це був майданчик, щоб сказати, що українські діти зараз виживають у дуже жахливих умовах", — лікарка Ірина Кондратова розповіла, як вела інстаграм-акаунт Девіда Бекхема

Телеведуча розповіла про наш новий жаргонізм "макронити" від прізвища президента Франції Емманюеля Макрона, що означає "удавати, що допомагаєш, але нічого не робити". Також вони обговорили слова президента США Джо Байдена про те, що не треба боятися ядерної війни, на що Лідія сказала, що "боятися" — це зовсім не про український народ.

Буду ходити ще. Постійно. Тримаємо інформаційний фронт!

Новини по темі