Ведучі 1+1 говорять про любов (спойлер – різну) у День закоханих (Юрій Горбунов, Лідія Таран, Єгор Гордеєєв, Іванна Онуфрійчук та інші)

Ведучі 1+1 про кохання: до Дня святого Валентина про любов говорить Юрій Горбунов, Лідія Таран, Єгор Гордеєєв, Наталія Островська, Іванна Онуфрійчук

Ведучі 1+1 у День всіх закоханих розповідають, що для них означає любов: до другої половинки, рідних, роботи і до себе.

Поділитися:

До Дня святого Валентина ми підготували підбірку думок ведучих 1+1 про любов. Що про це почуття думають Лідія Таран, Юрій Горбунов, Єгор Гордєєв, Наталія Островська, Іванна Онуфрійчук.

Вино шабо

Юрій Горбунов

Про своє ставлення до Дня закоханих розповідає ведучий "Голосу країни" та "Танців з зірками" Юрій Горбунов:

"До цього свята я ставлюсь дуже гарно. Це прекрасний привід подарувати квіти коханій людині, зробити приємний сюрприз".

Горбунов Осадча

Про те, як Юрій Горбунов та Катя Осадча відзначають це свято, ведучий розказує:

"У перші роки, коли з Катею познайомились, ми по можливості кудись їздили: то в Рим, то в Мюнхен на концерт гурту Metallica. Нещодавно ми були в Парижі, святкували нашу 5-ту річницю весілля, тому зараз на Святого Валентина, будемо вдома".

Осадча Горбунов

Про нещодавню мандрівку з дружиною до Парижу Горбунов згадує:

"Ми подивились виставку картин Клода Моне, яка розташована у садах Тюїльрі, а також відвідали так званий артпростір Оранжері. І нам пощастило, що продовжили виставку ретроспективних кутюрних образів французького модельєра Тьєррі Мюглері. До цієї  експозиції увійшло 150 образів, створені Тьєррі з 1977 до 2014 року. Мене вразило, як цей модельєр десятиліттями творив високу моду і для театру, і для кіно. А ще ми просто гуляли по Парижу, біля Ейфелевої вежі. Мені здається, Париж – це те місто, де завжди знайдеться, що подивитися". 

Горбунов Осадча

Про подарунки одне одному на День святого Валентина Юрій Горубнов ділиться власним досвідом:

"На це свято у нас завжди були подорожі, а не матеріальні речі, приємні враженні від нової країни. На мою думку, День святого Валентина – це не день народження, коли обов’язково повинні бути подарунки, але повинні бути приємні сюрпризи, які запам’ятаються, і перш за все, вони мають бути романтичні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеї для романтичного вечора до Дня усіх закоханих

Лідія Таран

Ведуча "ТСН", кураторка благодійного проєкту 1+1 media «Здійсни мрію» Лідія Таран так говорить про любов:

"Основа щастя — це любов до людей! У багатотисячному натовпі ти не сам. Поруч з тобою є принаймні одна людина, якій ти можеш допомогти. Порадою, усмішкою, компліментом".

Лідія Таран

Про різні грані любові Лідія Таран висловлюється так:

"Любов може бути різною. Я люблю свою дитину, родину, роботу, свій проєкт "Здійсни мрію", Україну, лікарів і військових, що на варті нашого спокою, спогади, помилки і поразки, уроки життя, людей і дуже сильно стараюся любити себе".

Лідія Таран

Лідія Таран привітала всіх з Днем закоханих та побажала людям бути відкритими до своїх почуттів:

"Хочу закликати усіх — відкрийте своє серце! Коли серце відкрито, ви можете приймати любов і дарувати її іншим! І вона повернеться до вас у 100 разів більшою! З Днем закоханих!" 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати коханій людині на День Святого Валентина: подарунки, які стануть компліментами

Єгор Гордєєв

Продюсер шоу "Твій день", ведучий "Сніданку з 1+1" та шоу "Твій вечір" Єгор Гордєєв зізнався, що наразі закоханий у свою роботу. І навіть 14 лютого з ранку до вечора буде в офісі. Про свій насичений графік і любов до професії Гордєєв розповідає:

"Зйомки, переговори, зустрічі, прямі ефіри, дедлайни — день розписаний похвилинно. Прокидаюсь зазвичай о 5-й, щоб зустріти ранок з вами у "Сніданку з 1+1". Після ефіру — одразу кілька «летівок». Після ефіру одразу кілька «летівок». Далі багато комунікаційної, редакційної роботи у шоу «Твій день». Радимося із редакторами, ведучими, придумуємо нові форматні елементи, нові рубрики. Паралельно з цим — підготовка до шоу «Твій вечір»: розмови з гостями, редакцією, підготовка тем".

Єгор Гордєєв

У День всіх закоханих Єгор Гордєєв розказує:

"Думаю, доречно для таких, як я, буде назвати цей день — Днем закоханих у свою роботу. Друзі, і особливо наші рідні телеглядачі, хочу вам побажати любити життя! Любити рідних, себе, друзів, нашу країну, роботу, колег, домашніх улюбленців. І навіть якщо ви поки не зустріли своє кохання — не впадайте у відчай. Воно саме вас знайде, коли прийде час. І завжди є плюси!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтичні світлини зірок до Дня закоханих: ніжні поцілунки та обійми (Горбунов та Осадча, DOROFEEVA, Мосейчук, Писанка та інші)

Іванна Онуфрійчук

Ведуча голдруму на "Танцях з зірками" Іванна Онуфрійчук згадала, як вони з Алмазом вперше свякували День святого Валентина:

"Два роки тому ми з Алмазом святкували наш перший день закоханих. Я думала, що їду з подругою до Європи, фотографувати її нову колекцію суконь. Проте подорож обернулася сюрпризом, і я опинилася в готелі своєї мрії, з коханим і неймовірними гірськими краєвидами за вікном! Там, на терасі, мене чекав Алмаз з величезним букетом троянд. Він подарував квіти та освідчився в коханні. Такого ніколи раніше зі мною не траплялось! Наче казка! Це розчулило мене до сліз і мені було нереально приємно. Найпам'ятніший сюрприз у моєму житті!"

Онуфрійчук

Нагадаємо, Іванна Онуфрійчук та Алмаз восени 2021 року офіційно побралися. Проте своє перше, неофіційне весілля вони відсвяткували раніше на Мальдівах. Іванна Онуфрійчук розповідає про свої плани на День закоханих:

"День закоханих випадає в близькі дати до нашої першої річниці весілля. Тому Алмаз робить нам подарунок і організує подорож на улюблені мальовничі Мальдіви. Тут наше особливе романтичне місце! Ми побачимо дельфінів, щодня будемо займатися снорклінгом милуватися заходом сонця. 
Також ми вирішили запросити сім’ю — маму і сестер. Хочемо розділити нашу радість першої весільної річниці."

Онуфрійчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на День закоханих: рецепт баскського чізкейку

Наталія Островська

Ведуча «ТСН. 10 вражаючих подій дня» Наталія Островська до Дня закоханих розповіла історію знайомства зі своїм чоловіком, яка для неї "пронизана теплом, ніжністю і трошки сміхом":

"Все розпочалося в університеті, коли я була на першому курсі журналістики. Мені було 18 років, а йому 22. Тоді я зробила свій перший сюжет для студентського телебачення, і абсолютно випадково саме цей сюжет став для нас доленосним. Богдан вперше мене побачив у стендапі, коли дивився цей сюжет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп-валентинка до Дня усіх закоханих: як пройде ваше 14 лютого?

Островська згадує, що її майбутній чоловік побачив її у сюжеті і одразу ж захотів познайомитися. Попросив посприяти у цьому спільну знайому і запросив Наталію на побачення. Богдан згодов зізнався, що для нього це було кохання з першого погляду, а ось Наталія була спочатку іншої думки. Ведуча розказує:

"Я далеко не одразу прийняла запрошення. Потім ми почали дружити, не менше року були у статусі "друзі".

Островська

Та згодом дружба переросла у кохання. У День закоханих Наталія Островська розповідає про чоловіка та про подарунки, які отримує від нього:

"Богдан – це та людина, яка розуміє мене без слів. Квіти дарує саме в той момент, коли я цього найбільше потребую. Парфуми теж йому вдається підібрати лише ті, які ідеально відображають мене".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання та сімейних стосунків на 2022 рік: що чекає на кожен знак зодіаку

Про своє одруження з Богданом Наталія згадує:

"До одруження ми підійшли дуже відповідально, готувались заздалегідь. Тому вийшло все зробити саме так, як я собі уявляла у найзаповітніших мріях. Цей день був лише для нас двох. Весілля пройшло в колі найрідніших".

Островська

Про стосунки з чоловіком Островська каже:

"Ми відчуваємо одне одного серцем, і бережемо у ньому ось це кохання з першого погляду, яке з роками стає саме тою істинною «силою», про яку так багато всі говорять".

Святослав Гринчук

Ведучий ТСН Святослав Гринчук згадава, як познайомився з дружиною Христиною:

"Ми познайомилися 22 роки тому у Львові, в школі журналістики, тоді були ще 11-класниками. Потім разом вчилися на факультеті журналістики, були хорошими друзями".

Гринчук

Як же відбулося перше побачення пари? Святослав розказує:

"Наше перше побачення було дуже незвичайним: я зав'язав очі Христині і ми гуляли по місту. Вона повинна була здогадуватися, де ми зараз, куди йдемо, а я обирав найцікавіші і загадкові місця, куди її відведу. Це було 9 листопада 2006 року. З тих пір ми щороку намагаємося відзначати цей день. Одного разу, в якусь з річниць ми помінялися ролями, і це вже Христина зав'язувала мені очі і водила по місту". 

Гринчук

Про те, як Святослав і Христина вирішили одружитися, ведучий ділиться спогадами:

"Саме 9 листопада ми вирішили, що рано чи пізно одружимося. Це було в Тбілісі. Мабуть, це не було "освідченням" в такому класичному уявленні, як показують у фільмах. Ми не говорили про конкретні дати. Просто я сказав, що хочу прожити життя в її компанії. Вона погодилася. До речі, офіційно ми одружилися лише через 4 роки після того вечора в Тбілісі. Ми одружилися в Одесі, на морському узбережжі. На той час зустрічалися вже 11 років. Але те почуття, коли щоранку, день або вечір я радий її бачити, воно нікуди не зникло".

Гринчук

Тімур Мірошниченко

Ведучий шоу "Твій день" та "Маскарад" Тімур Мірошниченко у День закоханих ніжними словами згадав свою кохану дружину Інну:

"За ці роки у нас змінювались зачіски, об‘єм талії. Але точно не змінювалась щирість, з якою ми на кожній фотосесії закохуємось одне в одного! Сьогодні точно наше свято. З Днем усіх закоханих!"

Мірошниченко

Також Тімур побажав усім у День святого Валентина:

"Із кожним разом обіймайтесь все сильніше. Обійміть кохану людину".

Мірошниченко

Соломія Вітвіцька

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька поділилася власними думками щодо любові до себе. Соломія написала:

"Що робити, якщо мій статус «single»? Думаю, любити себе та життя. Насолоджуватися кожним днем, «лупати сю скалу» і дихати вільно. Не звертайте уваги на стереотипні закиди та пам’ятайте, що велике кохання починається з любові до себе".

Вітвіцька

Дивіться відео про День святого Валентина:

Новини по темі