Листи любові: на свято Івана Купала ведучі 1+1 Неля Шовкопляс та Наталія Островська відправили віночки з посланнями підтримки на тимчасово окуповані території

Неля Шовкопляс та Наталія Островська відправили листи любові на тимчасово окуповані території
Instagram/nelya_shovkoplyas

Ведучі 1+1 Неля Шовкопляс та Наталія Островська відправили листи зі словами підтримки на тимчасово окуповані території.

Поділитися:

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс та "ТСН" і "Єдиних новин" Наталія Островська відправили листи зі словами підтримки українцям, які перебувають в тимчасовій окупації. У межах проєкту «Листи любові» організатори зібрали вже декілька тисяч таких повідомлень.

Листи любові

Неля Шовкопляс та Наталія Островська у вечір напередодні свята Івана Купала запустили листи на заквітчаних вінках по Дніпру. Ведучі були вбрані в національні костюми: вишиті сукні та вінки. Усі ми пам’ятаємо давню українську традицію, коли дівчата плели з квітів вінки та пускали їх по воді. Дуже добрий знак, якщо вони доходили до коханих. Так само «листи любові» символізують нерозривний зв’язок між українцями у різних регіонах та покликані нагадати тим, хто перебуває у тимчасовій окупації, що ми завжди поруч. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно плести вінки та загадувати бажання на Івана Купала: у «Сніданку з 1+1» розповіла письменниця Лада Лузіна

Островська

Проєкт «Листи любові» є частиною масштабної комунікаційної кампанії підтримки жителів тимчасово окупованих територій України, створений агенцією Gres Todorchuk за сприяння ГО «СВОІ», ГО «Молоді Ініціативні» та Foundation «UNION». Інформаційний партнер проєкту — медіахолдинг 1+1 media. Написати свій лист підтримки українцям в тимчасово окупованих містах і селах ви можете на сайті проєкту. Вони будуть доправлені до пунктів призначення всіма можливими способами. 

Неля Шовкопляс про цей проєкт та акцію до свята Івана Купала написала:

"Запустили по Дніпру вінки з трав разом з листами, щоб жителі всіх тимчасово окупованих територій знали, що ми пам‘ятаємо про них! Ми чекаємо на повернення всіх територій під прапор України! Краса, любов і наші збройні сили врятують світ! Слава Україні!💛💙"

Неля Шовкопляс

Дивіться сюжет ТСН про те, як ведучі 1+1 Неля Шовкопляс та Наталія Островська відправили листи любові на тимчасово окуповані території:

Новини по темі