Лютий місяць: Кінець зими випробовує українців на міцність

Прогноз погоди на 27 та 28 лютого

Прогноз погоди на 27 та 28 лютого не тішить: холодний вітер, сніг, нічні заморозки

Поділитися:

Останні дні зими 2019 випробовують українців на міцність. На всю добу 27 лютого синоптики обіцяють холодний вітер, сніг та вологе повітря по всій території України. Лише зрідка визиратиме сонечко. Стовпчик термометра лише трохи підніметься вище нуля.

Найтепліше буде на заході України та на Закарпатті - до плюс восьми.

Прогноз погоди на завтра - 28 лютого: незначне потепління, сонце, температура плюс 5-8 градусів.

У деяких регіонах країни нічна температура сягатиме мінус 10 градусів. У столиці та на іншій території України сьогодні буде близько нуля. А відчуватиметься така погода, як мінусова, особливо ближче до вечора та вночі. Навіть в південній частині України 27 лютого очікується мінусова температура повітря.

Тобто, до справді весняної погоди українцям не далеко. Перші два тижні весни також не будуть дуже теплими - температура близько 5 градусів, нічні заморозки та сніг.

Початок весни ще не скоро потішить сонечком та теплом - тож не поспішайте ховати у шафи теплий одяг. Погода у березні буде мінливою та холодною. Можливі лише періодичні підвищення температури в різних регіонах - до 15 градусів плюс.

Незначне збільшення температури відбудеться у більшості регоінів України завтра, 28 лютого. Але триватиме це недовго. Перші тижні весни погода буде мінливою та переважно холодною. Бережіть здоров'я - адже в умовах зниженого імунітету залишаєтся висока імовірність підхопити застуду.

Новини по темі