Мама Дженніфер Лопес відірвалася з донькою на сцені (відео)

Мама Дженніфер Лопес відірвалася з донькою на сцені (відео)
Фото: Getty Images

Так ось звідки у Джей Ло цей вибуховий запал!

Поділитися:

З плином часу Дженніфер Лопес анітрохи не втрачає хисту та драйву на сцені. У свої 50 вона шалено відривається під час виступів та вражає складними хореографічними постановками. Вочевидь, її секрет не лише у здоровому харчуванні та спорті. Схоже, свій запал вона успадкувала від мами.

Сьогодні Гваделупе Родрігес, мама Джей Ло, святкує 74-річчя. З цієї нагоди співачка показала архівне відео з одного з концертів, що також відбувся 13 грудня. На запальних кадрах Гваделупе відривається на рівні зі своєю зірковою донькою під її хіт Hold It Don't Drop It. Оце так драйвове сімейство! Вмикай відео:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

Під відео Дженніфер написала для мами зворушливі слова привітання. Такі хоча б раз у житті мріє почути від своєї дитини кожна:

«Люди запитують мене, звідки я беру цю енергію, драйв, мої танцювальні рухи… Ну, тепер ви знаєте. Гваделупе, моя мамочко… Скільки себе пам’ятаю – я бачу, як вона танцює. Вона сміється і освітлює все довкола. Вона – визначення юності в будь-якому віці. Вона любила музику, фільми, історію, музику й вірила у справжнє кохання. І вклала це в мене. Ти зробила мене тим, ким я є. Сьогодні тобі 74, мамо – прекрасна, як завжди, і все ще танцює, мов підліток. Дякую тобі за любов до мене, за те, що ти є. Мені бракує слів, люблю тебе понад усе. З днем народження».

Фото: instagram/jlo

Що ще, окрім чудових генів, допомагає Джей Ло зберігати молодість – дізнайся з відео:

Більше про співачку читай на сайті:

1. Стиліст Дженніфер Лопес розкрив секрет ідеального волосся

2. Принцип доміно: Дженніфер Лопес у чоловічому костюмі

3. 50-річна Дженніфер Лопес зізналася, що хоче більше дітей

Новини по темі