Марічка Падалко дала інтерв’ю CNN: «Я була людиною, яка оголосила, що почалася війна, я повинна бути людиною, яка повідомить, що вона закінчилася»

Марічка Падалко в інтерв'ю CNN розповіла про роботу під час війни та про сімейну драму свого чоловіка
Instagram/marichkapadalko

Ведуча 1+1 Марічка Падалко дала інтерв'ю CNN: розповіла про роботу під час війни, чоловіка, який воює, та їхню сімейну драму.

Поділитися:

Ведуча "ТСН", а під час війни з росією "Єдиних новин" Марічка Падалко дала ексклюзивне інтерв'ю CNN. В ньому вона поділилася не лише робочими моментами, а й особистими історіями, пов'язаними зі своєю родиною, чоловіком, дітьми. У себе в Instagram Марічка написала:

"Моє інтерв’ю CNN. І хоча розмова особиста, це фактично присвята всім українським колегам, які сьогодні працюють над висвітленням подій в Україні. Дякую всім, хто поруч!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушливе відео: Марічка Падалко показала, як діти зустріли чоловіка після повернення із звільненого Ірпеня

Журналіст CNN Дон Лемон запитав у Марічки, як вона почувається. На це ведуча дала таку відповідь:

"Якщо мене питають люди з України, як я, я кажу, що я добре, тому що я жива, мої діти в порядку, мій чоловік живий. Але усвідомлення того, що відбувається, прийде згодом. Все, що навколо, відчувається зараз занадто нереальним".

Марічка Падалко згадала, як чоловік Єгор Соболєв, який наразі перебуває у територіальній обороні, готував її до можливої війни. Подружжя вирішило, що відвезе дітей у безпечне місце на заході України, Єгор піде зі зброєю в руках захищати Батьківщину, а Марічка продовжить працювати на інформаційному фронті. Так сталося, що саме Марічка Падалко разом зі своїм колегою Єгором Гордєєвим стали ведучими, які 24 лютого на 1+1 повідомили про повномасштабне вторгнення росії на нашу землю. Про перші дні війни та пов'язані з цим переживання журналістка згадує:

"Я повернулася додому після ефіру. Чоловік теж щойно повернувся після того, як відвіз дітей на захід України. У нас було 15 хвилин перед тим, як він пішов воювати, а я лишилася вдома. Для мене це було дуже важко, у мене було розбите серце, бо я не знала, чи побачу його ще колись".

Падалко СоболєвФОТО: Instagram/marichkapadalko

Зараз Марічка Падалко – одна з ведучих 1+1, які працюють в ефірі "Єдиних новин". Про цю роботу вона розповідає:

"У нас чергуються нічні, ранкові, денні та вечірні ефіри. А також завжди працює резервна студія на випадок непередбачуваних обставин".

Марічка Падалко поділилася родинною драматичною історіє, пов'язаною з війною. Вона розказує:

"Мій чоловік народився та виріс в росії, його батьки живуть в росії. Вони були багато разів в Україні, бачили нас, наших людей, але у них досі промиті мізки російськими новинами, вони думають, що ми на це все заслуговуємо. Ми фактично розірвал будь-яке спілкування з ними після анексії росією Криму у 2014 році. Я з ними взагалі не спілкуюся, чоловік іноді говорить про дітей, їхніх онуків. Наразі він попросив маму не писати йому".

Соболєв ЄгорФОТО: Instagram/marichkapadalko

Марічка зізнається, що переживати розлуку з чоловіком, дітьми, важкі воєнні будні їй допомагає саме робота. Свою місію вона бачить в інформуванні людей, показувати їй реальні, правдиві новини, а не пропаганду. Також Падалко бачить для себе особливу, особисту місію:

"Я була людиною, яка оголосила, що почалася війна, я повинна бути людиною, яка повідомить, що вона закінчилася. Я сподіваюся, цей момент настане цього року", – з надією в голосі зауважила Марічка Падалко.

Дивіться відео інтерв’ю Марічки Падалко CNN:

Новини по темі