Маша Єфросініна розповіла у «Світському житті», чому її донька Нана раптово повернулася з Канади

Чому донька Маші Єфросініної раптово повернулася додому з навчання у Канаді? Про причини цього вчинку доньки ведуча розповіла у «Світському житті».

Поділитися:

Ведуча Маша Єфросініна у «Світському житті» розповіла, чому її донька Нана раптово повернулася з навчання у Канаді до України та які її плани на майбутнє. Нагадаємо, Нана поїхала до Канади, щоб навчатися у коледжі, після якого мала вступати до університету. Але донька змінила свої плани і повернулася додому на пів року раніше. Про це Маша розповідає Каті Осадчій:

«Нана закінчила екстерном обидва півріччя і до літа вже буде жити вдома. Справа в тому, що вона поїхала в доросле життя до Канади у розпал пандемії. Вона не бачила ані країни, ані ані міста, нічого: жила в резиденції за 10 тисяч кілометрів від нас і лише навчалася. Усвідомлення того, що авіть якщо у неї заболить живіт, їй немає куди йти, щось в ній перевернуло. Тож Нана прийняла рішення, що хоче бути ближчою до нас, і 2 семестри 12 класу здала за 1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дякую мамі: за що Маша Єфросініна вдячна мамі, а що не може пробачити й досі (відео)

Вже з вересня донька Маші Єфросініною буде навчатися в університеті. На запитання, куди, на який фах та до якої країни планує вступати Нана, ведуча відповідає:

«Це буде європейська країна: ми обрали 5-ку університетів, які територіально знаходяться від Великої Британії до Австрії. Особисто я побоююся тих «лондонів» і «мажорських» закладів. Я схиляюся до більш демократичних вишів».

З приводу фаху, який хоче обрати донька, Маша Єфросініна каже, що це будуть комунікації, соціологія чи, можливо, політологія.

Нагадаємо, окрім 17-річної Нани Маша Єфросініна та її чоловік, фінансист Тімур Хромаєв, виховують ще 7-річного сина Олександра.

Маша Ефросинина

Цього року Сашко пішов до 1-го класу. На першому новорічному святі у школі він був в образі Пітера Пена, поділилася ведуча зі "Світським життям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бірюзове весілля: Маша Єфросініна святкує 18-ту річницю у шлюбі з Тимуром Хромаєвим

Дивіться, як Маша Єфросініна розповіла "ЖВЛ" про свої правила і помилки виховання дітей:

ФОТО: Instagram/mashaefrosinina