Дякую мамі: за що Маша Єфросініна вдячна мамі, а що не може пробачити й досі (відео)

Успішна телеведуча Маша Єфросініна відверто розказала про найдорожчу людину в її житті. Дивіться тільки у ЖВЛ!

Поділитися:

Якщо Маша Єфросініна бешкетує та поводиться як дитина, це означає, що десь на горизонті з'явилася її мама Людмила. Відома телеведуча зізналася програмі ЖВЛ, що поряд із матусею вона досі почувається маленькою дівчинкою. 

Дякую мамі: Маша Єфросініна розказала про найдорожчу людину

Сьогодні Маша Єфросініна успішна телеведуча, кохана дружина і щаслива матуся двох діточок. Багато дівчат намагаються бути схожими на неї, а жінка на яку все життя рівняється Маша — її мама Людмила. 

Телеведуча Маша Єфросініна зізналася, що мама для неї й досі є найближчим другом. 

Насправді, вона в мене дуже крута. Вона мій найближчий друг — була ним і залишається. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував навчальний рік: до якої школи Марія Єфросініна повела свого сина та як обирали навчальний заклад (відео)

маша єфросиніна поділилася подробицями з життя та розказала про маму

Як пройшло дитинство Маші Єфросініної

Маша Єфросініна згадує, що у радянські часи мамі було дуже важко, доводилося багато працювати. Через це дівчинка дуже мало проводила часу з мамою. Тоді співчуття вічно стомленій мамі змішалося з гірким відчуттям образи на мамину роботу, яка фактично відбирала в неї найріднішу людину. Маленька Маша шукала будь-яку можливість, щоб трохи більше часу провести з мамою.

Коли приходили гості і мама готувала вечерю, то дівчинка старалася допомагати їй на кухні, старанно нарізала продукти, щоб мамі сподобалось й вона позвала її ще. Коли Маша стала підлітком, вона нічого не приховувала від мами, все розказувала найріднішій людині: про перше кохання, перші побачення, про те, як вперше скуштувала вино. Єдине, що приховала від мами — це те, коли спробувала курити цигарки. 

За що Маша Єфросініна вдячна своїй мамі

Маша Єфросиніна згадує, що мама завжди навчала їх з сестрою, давала настанови, але ніколи не карала. Мама Людмила підтримувала доньку навіть тоді, коли вона вилетіла з родинного гнізда й поїхала підкорювати столицю.

Мамина любов на відстані підтримує Машу Єфросініну й досі. Для Марії матуся приклад ідеальної жінки. Саме їй вона завдячує за те, ким вона стала у дорослому житті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ювілей Ольги Сумської: чому секс-символ українського кіно вважала себе гидким каченям, про що досі шкодує та як зустріла своє кохання

Дивіться відео сюжет з Юрієм Горбуновим, в якому він розповів про новини нового сезону "Танці з зірками":