“Мавка. Лісова Пісня” стартувала в національному прокаті: перші прем’єрні покази відбулися у Львові та Києві

“Мавка. Лісова Пісня” стартувала в національному прокаті

З 2 березня в широкий національний прокат вийшов найочікуваніший фільм виробництва Animagrad (FILM.UA Group) — “Мавка. Лісова пісня”.

Поділитися:

Допрем’єрний показ традиційно відбувся у Львові, де анімацію зустріли перші українські глядачі. Урочистий захід відвідали партнери та друзі проєкту, які щиро вірять в його успіх як в Україні, так і в усьому світі, представники фонду “Солдатські матері”, члени Управління соціального захисту Львівської міської ради, діти українських прикордонників та діти-сироти.

Мавка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГоловна прем'єра весни 2023: український мультфільм "Мавка. Лісова пісня"

1 березня відбувся прем’єрний показ у Києві. На прем’єрі зібралася творча команда анімаційного фільму: генеральна продюсерка Ірина Костюк, креативна продюсерка Анна Єлісєєва, продюсери Сергій Созановський та Єгор Олесов, режисер Олег Маламуж, сценарист Ярослав Войцешек, артдиректор Крістіан Коскінін, художниця з костюмів Ольга Навроцька та дружня команда Animagrad. Вперше свою роботу на великому екрані побачили зіркові голоси мультфільму —  фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, лідер культового гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка, народна артистка України Ніна Матвієнко, актори Наталка Денисенко, Назар Задніпровський, Андрій Мостренко.

“Я бачила мультфільм від початку й до кінця, тому що я озвучила головну роль і бачила всі ці кадри. Я очікувала, що буде класно, майже все по сюжету я знала, як буде, але коли ти бачиш повну картину, це до мурашок. Під час деяких сцен я сиділа й плакала. Я в захваті, дуже крута робота, горда, що долучилася”, — розповіла акторка Наталка Денисенко, яка подарувала свій голос Мавці.

Мавка

“Мої перші враження після перегляду “Мавки” — це ВАУ! Як я пишаюся бути частиною такого красивого проєкту, такого масштабного мультфільму. Я вітаю всіх причетних до цієї роботи, впевнена, що усі, хто будуть дивитися цей мультфільм, будуть у захваті — і дорослі, і діти. Я хочу, щоб він лунав на весь світ! Я впевнена, що всі будуть його передивлятися і пишатися, особливо українці, тому що це наша наша Мавка”, — поділилася своїми враженнями після перегляду Юлія Саніна, голос Водяниці.

Зустрічайте весну з “Мавка Лісова. Пісня” — у всіх кінотеатрах країни з 2 березня!

Мавка

Новини по темі