Меган Маркл презентувала авторський номер журналу Vogue

Меган Маркл стала редактором британського глянцю Vogue | Королівська родина | 1+1
gettyimages.com

Герцогиня стала запрошеним редактором вересневого випуску.

Поділитися:

Учора, 28 липня, на Instagram-сторінці герцогів Сассекських з’явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл брала участь у розробці нового випуску британського журналу Vogue. Як повідомлялося раніше, вона стала новим запрошеним редактором вересневого номера.

Протягом семи місяців Меган працювала з шеф-редактором глянцю Едвардом Еннінфулем над пошуком матеріалу, присвяченого сильним жінкам, які змінюють світ на краще. Обличчями нової обкладинки стали 15 унікальних особистостей, які борються за рівність, добро, правосуддя та відкриту свідомість.

Фото: @sussexroyal

Кожну героїню новоспечена редакторка обирала особисто. Серед запрошених жінок – прем’єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн, модель Адвоа Абоа, акторки Сальма Гаєк, Джейн Фонда та інші.

На обкладинці є й 16-та світлина – дзеркало, що є символом кожної жінки, яка розділяє світові цінності та бореться за них.

Вересневий номер також міститиме ексклюзивні інтерв’ю Меган із Мішель Обамою, лікарем і послом миру ООН Джейн Гудолл, а також із самим принцом Гаррі.

«Стати запрошеним редактором вересневого випуску британського Vogue приємний і корисний досвід. Ми пірнули в цей процес, працювали над номером протягом стількох місяців. Тепер я щаслива розділити те, що ми створили. Дякую, що сказали «так», – прокоментувала Маркл.

Продаж нового випуску глянцю у Великобританії розпочнеться вже другого серпня.

Більше про перші кроки Меган у фешн-журналістиці дивись у відео:

Читай також інші матеріали про Меган Маркл:

  1. «Це непросто», – Меган Маркл уперше прокоментувала життя в королівській родині
  2. Стало відомо, про що говорили Меган Маркл і Бейонсе на прем’єрі фільму «Король лев»
  3. Меган Маркл одягнула затісну сукню (фото)
  4. Одна від одної краща: Меган Маркл, Кейт і Піппа Міддлтон здивували спільним виходом
  5. Меган Маркл уперше вийшла в світ із двомісячним сином 
Новини по темі