Меган Маркл знову вагітна?

Меган Маркл скоро вдруге стане мамою | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Чутки виникли небезпідставно.

Поділитися:

Днями Меган Маркл разом з іншими членами королівської родини відвідала — особливої дати для всіх британців. У мережі обговорювали вечірній образ дружини Гаррі, порівнювали його з образом Кейт Міддлтон, а також знову сперечалися про ворожнечу двох герцогинь

Утім, пильні користувачі звернули увагу на дещо інше. А саме — на положення рук Меган. Під час своєї появи в Альберт-холі новоспечена мама постійно притримувала животик. Так вона робила під час своєї першої вагітності.

Можна порівняти з фото, на яких герцогиня в очікуванні первістка. Збіг чи просто звичка?

Трималися за животик Маркл і трохи раніше минулого тижня — під час урочистих заходів на .  

Зазначимо, що на думку лікарів, заспокійливі дотики до животика позитивно впливають і на стан майбутньої мами, і на стан плода. Вони стимулюють синтез «гормону щастя» — окситоцину. 

Тож тепер ЗМІ та шанувальники Меган Маркл і принца Гаррі підозрюють, що подружжя вирішило не відкладати народження другої дитини — і невдовзі подарує Арчі братика або сестричку. 

До того ж підігрів чутки й чоловік герцогині. Тиждень тому під час зустрічі з родинами військових у Віндзорі Гаррі багато спілкувався з парами, які мають двох та більше дітей. Цікавість принца до питань батьківства підтвердила одна з учасниць заходу — Сьюзі Стрінгфеллоу. 

На її думку, принц замислюється над поповненням у родині, адже розпитував її, як це — наважитися на другого малюка.

Я спробувала переконати його подарувати Арчі брата або сестру.

Попри відсутність офіційних заяв, інформацію про вагітність Меган Маркл начебто підтверджують інсайдери. Британські ЗМІ опублікували коментар людини з близького оточення герцогині, яка розповіла, що подружжя вже все спланувало, і останні місяці перед пологами герцогиня проведе у домі матері за океаном.

Цікаво, що у жовтні журналісти підозрювали у черговій вагітності Кейт Міддлтон. Що саме поклало початок чуткам про ймовірне поповнення, дізнаєшся з відео:

Також не пропусти останні новини про членів королівської родини:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі