Колега Меган Маркл розповів, чому їй забороняли носити обручку

Колега Меган Маркл розповів, чому їй забороняли носити обручку | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

І на те була вагома причина.

Поділитися:

Весілля Меган Маркл та принца Гаррі відбулося понад рік тому, а цікаві подробиці початку їхніх стосунків виринають ще й досі. Так, колишній колега герцогині Вендел Пірс, з яким вона знімалася у серіалі «Форс-мажори», пригадав цікаву ситуацію.

Фото: Getty Images

Коли стосунки Меган та Гаррі були у самому розпалі, екранна героїня Маркл Рейчел Зейн за сюжетом мала заручитися. Тож для зйомок майбутня герцогиня одягала бутафорську обручку. Та творці серіалу швидко зрозуміли, що цей елемент образу Маркл треба тримати якнайдалі від об’єктивів папараці. Адже одна проста прикраса могла стати приводом для безпідставних на ту мить чуток про майбутнє весілля Меган і Гаррі.

Вендел Пірс пригадав, як під час зйомок однієї зі сцен охоронці попросили акторку зняти обручку перш ніж виходити з авто. А все тому, що за рогом на знімальну групу чекали фотографи.

Нагадаємо, нещодавно колишні колеги напрочуд дотепно покепкували з Меган Маркл.

Більше цікавих матеріалів про Меган та Гаррі читай тут:

1. Ідеальні стосунки: 5 правил від Меган Маркл та принца Гаррі

2. Меган Маркл зворушливо привітала чоловіка з днем народження

3. Що означають пам'ятні підвіски, які носить Меган Маркл

4. Меган Маркл неймовірно схудла після пологів (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі