Переломний момент травня: відома астрологиня назвала сакральну дату

Коли настане переломний момент у травні 2022: відома астрологиня назвала дату
Pixabay/Alexas_Fotos

Відома астрологиня назвала сакральну дату, коли настане переломний момент у травні 2022

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл розповіла, що у травні на нас чекає сакральна дата. Цей день буде особливим для усіх знаків зодіаку. Планета Юпітер поміняє знак та увійде у знак Овна. Це означає, що у сфері, де у вашому гороскопі знаходиться знак Овна, почнеться значне зростання та розширення.

Коли настане переломний момент у травні 2022

Юпітер увійде у знак Овна 11 травня 2022 року і пробуде там аж до 29 жовтня. Тож, змін зазнають абсолютно усі знаки зодіаку. Юпітер у Овні несе незалежність, лідерство та самодостатність. Саме у цей період легко вдаються будь-які починання, з'являється багато ідей та власне енергія заявити про себе світові. Водночас Юпітер спонукає кожного замислитися про пошук сенсу життя, нових опор та змусить позбутися минулого. 11 травня планета удачі та везіння, Юпітер змінює знак і входить у знак Овна. Там, де у вас у гороскопі знаходиться знак Овна, у цій сфері життя і будуть зростання та розширення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Меркурій 2022: коли знову починається та які небезпеки несе під час коридору затемнень

Попри усі позитивні прогнози, варто бути особливо уважними у даний період, оскільки дана сакральна дата збігається у часі з такими періодами, як ретроградний Меркурій, що настає за день до зміни Юпітером знаку, а саме — 10 травня 2022 року, і завершиться аж 2 червня 2022 року. Також, продовжують панувати енергій коридору затемнень, який розпочався ще 30 квітня і триматиме до 16 травня 2022 року. 

Юпітер в Овні. Гороскоп для знаків зодіаку на 2022 рік

Овен

Вам можна чекати на подарунки Всесвіту, адже Юпітер, планета удачі, добробуту і достатку увійде в знак Овна 11 травня і залишатиметься там до 29 жовтня. 

Телець

З 11 травня по 29 жовтня у Тельців буде відчуття "вдалої ізоляції". Можливо вагітність, а можливо відрядження, де ви будете в абсолютній самоті. 

Близнюки

11 травня Юпітер принесе Близнюкам благополуччя. Розшириться бізнес, стане більше клієнтів, з'явиться більше друзів, збільшаться доходи, відкриються нові горизонти. У цей період дитина з'явиться у вашому житті. Можливо, це буде народження вашої дитини, а може це буде дитина вашого коханого або коханої від минулих стосунків.

Рак

11 травня у Раків можливий прибуток. Вам можуть допомогти фінансово інші люди. У жінок можливий шлюб, вагітність чи народження дитини.

Лев

11 травня настане переломний момент, який вплине на ставлення до життя, його сенс. Деякі Леви вирішать назавжди виїхати з країни чи змінити професію. У житті Левів може з'явитися велике кохання.

Діва

Після 11 травня у Дів буде ще якийсь прибуток, однак він матиме певні зобов'язання. У Дів буде високий шанс завагітніти цього місяця.

Терези

З 11 травня по 29 жовтня Юпітер буде в секторі шлюбу і це гарний знак, оскільки він поєднується там з Венерою. Чудовий період для шлюбів та поповнення в родині.

Скорпіон

З 11 травня у Скорпіонів буде більше роботи, можуть надійти нові пропозиції. Ваш бізнес процвітатиме. Очікується прибуток, розширення в компанії. 

Стрілець

З 11 травня Стрільцям зірки пророкують щасливий період життя, можуть з'явитися діти, і це не ообов'язково власні.

Козерог

11 травня Юпітер принесе Козерогам збільшення житлоплощі або ще одного члена родини. Можливо це буде переїзд, еміграція в іншу країну. Є шанс отримати візу, право на проживання, громадянство.

Водолій

11 травня Юпітер з'єднається з Венерою і можуть дати вам важливу зустріч, контакт, знайомство. Юпітер дає можливості, Венера — фінанси. Може бути переїзд до іншого міста чи країни.

Риби

11 травня Юпітер входить в Дім грошей, і обіцяє більше, аніж ви розраховували. Це вигідні робочі пропозиції, збільшення доходів.

Новини по темі