Міжнародний день чоловіків: Найбажаніші актори всіх часів

Міжнародний день чоловіків: Найбажаніші актори усіх часів | Цікаві факти | 1+1
Фото: Getty Images

Порція естетичної насолоди.

Поділитися:

Уявлення про красу змінюються ледь не щороку. На щастя, поява кіно подарувала світові можливість назавжди запам’ятати образи найбажаніших акторів різних епох.

Тож з нагоди Міжнародного дня чоловіків, який традиційно відзначають 19 листопада, твоїй увазі – добірка найпопулярніших красенів усіх часів.

1920-ті – Чарльз Фаррел

Одним з перших секс-символів світового кіно став американський актор Чарльз Фаррел. Його кар’єра розпочиналася з німих стрічок. Та відсутність реплік лише додавала тогочасним акторам  загадковості – у певний момент розумієш, що не можеш відірвати погляду від цього обличчя.

1930-ті – Кларк Гейбл

Природний шарм Ретта Батлера («Віднесені вітром», 1939) ще й досі не втрачає своєї гіпнотичної сили. Тож навіть сучасні глядачки не розуміють, як примхлива героїня легендарної Вів’єн Лі могла не помічати біля себе такого красеня. Щоправда, потім вона щиро про це шкодувала.

1940-ві – Кері Грант

Невдовзі після початку кар’єри Кері Грант став знаним підкорювачем жіночих сердець. У 1940-х чоловіки прагнули бути схожим на нього, аби красуні звернули на них хоча б краплину уваги.

1950-ті – Марлон Брандо

Марлон Брандо увійшов в історію, як один з найбажаніших чоловіків світу. Його кар’єра розпочалася у 1949-му, а вже за два роки він зіграв неймовірно привабливого Стенлі Ковальскі в атмосферній стрічці «Трамвай «Бажання» (1951).

1960-ті – Шон Коннері

Шон Коннері – перший в історії кіно Джеймс Бонд. Тож не дивно, що у 1960-х від одного погляду на цього красеня ледь не кожна дівчина була ладна зомліти.

1970-ті – Роберт де Ніро

Роберт де Ніро і нині продовжує свою кар’єру, та все ж пік його привабливості припадає на 70-ті. Тоді акторові було лише трохи за 30, і вражені глядачки не могли відірвати погляду від цього яскравого красеня.

1980-ті – Річард Гір

Заледве знайдеться бодай одна людина, яка б не чула про культову стрічку «Красуня» з Річардом Гіром та Джулією Робертс. Про таку історія кохання тоді мріяла ледь не кожна, а виконавець головної ролі на певний час став справжнім еталоном чоловічої галантності та краси.

1990-ті – Леонардо Ді Капріо

У 90-х дівчата заздрили акторці Кейт Вінслет, адже їй випала нагода попрацювати з найбажанішим красенем десятиліття – Леонрадо Ді Капріо. І хоча він досі не втратив свого шарму, культовий образ Джека Доусона («Титанік», 1997) запав у душу не одному поколінню романтичних панянок.

2000-ні – Бред Пітт

Бред Пітт – один з найгарячіших акторів усіх часів, та чи не найяскравіше він сяяв у 2000-х. Одна лише роль відважного Ахіллеса у культовій стрічці «Троя» (2004) варта найвищих похвал.

2010-ті – Джонні Депп

Джонні Депп – знаний експериментатор. За роки кар’єри він охоче приміряв вдосталь дивакуватих образів. Та шанувальниць чоловічої краси обдурити неможливо. І роль загадкового Френка Тапело («Турист», 2010) доводить – природного магнетизму Джонні вистачить ще не на одне десятиліття.

Бонус: 2019-й – Бредлі Купер

За роки кар’єри Бредлі Купер не раз перевтілювався у романтичного героя. Та після появи актора у стрічці «Народження зірки» (2018) мільйони жінок із різних куточків світу поглянули на нього по-новому. Не випадково, за цю роль талановитий красень був номінований на премію «Оскар» – встояти перед його харизмою просто неможливо.

Більше цікавих добірок від 1plus1.ua знайдеш тут:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі