Модне взуття на осінь 2021: поради від дизайнера Андре Тана

Модне взуття на осінь 2021: поради від дизайнера Андре Тана
Pexels/Viktorya Sergeeva

Модний дизайнер та стиліст Андре Тан розповів, яке взуття зараз в тренді.

Поділитися:

На своїй Instagram-сторінці стиліст Андре Тан розповів, яке взуття буде в тренді цієї осені 2021. В своєму дописі показав елегантні та кежуал приклади під різні стилі одягу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан про дитячі образи на маму, прагнення отримати схвалення від вітчима та булінг через професію – флешмоб #Красивасерцем

1. Туфлі Мері Джейн

Дизайнер зауважив, що човники або балетки з перетинкою прекрасно поєднуються з ніжними мінімалістичним нарядами і додають образу завершеності. 

2. Ботфорти «Друга шкіра»

Неймовірно гарні довгі шкіряні ботфорти доповнять осінній образ. Такий вид взуття личить майже кожному стилю одягу. Андре Тан зізнається:

Скажу чесно, без них в цьому сезоні можна виходити з дому. Складаючи образи, не забувайте про гармонію — вибирайте до яскравих і сміливим ботфортам нейтральні тони і лаконічні фасони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як мати вигляд на мільйон — поради Андре Тана

3. Казаки

Стиліст підкреслив, що зараз актуальні всі варіанти такого взуття: на підборах, без каблука, кольорові, довгі та короткі:

Додадуть вашому образу кантрі або навіть бохо стилю. Моє улюблене поєднання ー з жіночними сукнями. Спробуйте!

4. Чоботи або черевики на шнурівці

Цікаво те, що Андре Тан пропонує поєднувати таке грубе маскулинне взуття з легкими спідницями, сукнями, квітковими принтами та з блузкою з рукавами-ліхтариками. Стильно та трендово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки про тернистий шлях до слави: хліб з цибулею, робота на базарі (Андре Тан, Андрій Данилко, Ігор Ласточкін та інші)

5. Чоботи-слоучі

Стиліст зауважує: таке взуття — прекрасна знахідка для тих, хто не любить оверсайз, але хоче додати об'єм і фактуру в образ. Проте є в ньому й свої мінуси:

Будьте обережні, візуально розширюють ногу. Поєднуйте з нижнім одягом довжини нижче колін.

А от як виглядає особлива дитяча колекція одягу від Андре Тана дивіться в сюжеті:

Новини по темі