Молодий місяць у травні змінить життя 3 знаків зодіаку: кому пощастить

Молодий місяць в травні 2023: 3 знаки зодіаку, життя яких зміниться — 1+1
Unsplash

Які енергії принесе Молодий місяць у травні та яким знакам зодіаку підготуватись до змін?

Поділитися:

Гороскоп на травень 2023 від астрологині Анжели Перл на Молодий місяць 19 травня прогнозує успіхи та кардинальні зміни кільком знакам зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яким пророкують вагітність в травні 2023

Телець 

У Тельців Молодий місяць буде у 1 будинку гороскопа, будинку особистості. Іншими словами, Молодий місяць у травні настане саме у Тельці. Тому представникам цього знаку варто чекати неабияких змін. Окрім Місяця, у 1 будинку будуть ще 4 планети, у тому числі — Уран. У вас ніби нова батарейка з'явиться, увімкнеться нова енергія, новий ресурс, відкриється друге дихання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яких чекає фінансовий успіх в травні 2023

Лев

Молодий місяць 19 травня буде у вашому 10 будинку статусу та кар'єри. У цей день Сонце та Місяць з'єднуються, і у вас з'явиться нова енергія. До кінця травня у вас буде гарний час для будь-яких починань. Новий проєкт, власний бізнес, ведення своїх соцмереж. Можливе підвищення або нова перспективна робота, новий контракт. Усі ваші сміливі починання приведуть до успіху. 

Риби

19 травня Новий місяць буде у 3 домі, де Сонце з Місяцем з'єднаються. Також у 3 домі у вас буде Уран, а це дає нові можливості та кардинальну зміну професії. Уран наділить вас сміливістю.Ваша нова робота може бути пов'язана з доставкою, торгівлею, відрядженнями. Усе, що ми пишемо, про що говоримо, медійність. Також таке положення може дати купівлю нового транспортного засобу. 

Дивіться місячний календар вдалих днів на травень:

 

Новини по темі