Молодик у грудні 2022: гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць від Анжели Перл

Новий місяць грудень 2022: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл
freepik.com

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Молодика 23 грудня?

Поділитися:

23 грудня починається новий місячний цикл за місячним календарем. Новий місяць несе свіжі енергії і це дуже хороший період для планування майбутніх справ, для творчості, але є і ряд пересторог, що не можна робити у день Нового місяця.

Чого чекати всім знакам зодіаку на Новий місяць у грудні 2022 та що у їх житті змінить саме цей Молодик? Гороскоп для знаків зодіаку на Новий місяць у грудні 2022 від відомої астрологині Анжели Перл.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новий місяць в грудні

Гороскоп на Молодик Овен

23 грудня Місяць приєднається до Сонця у 10 дім і відбудеться Новий Місяць. Ви відчуєте прилив свіжої енергії. У цей час потрібно досягати нових цілей. Ще й Плутон приєднається до всіх вищезгаданих планет і зробить 10 дім найважливішим для вас.

Гороскоп на Молодик Тілець

23 грудня буде  Новий Місяць 9 домі. Народжується нова енергія. 9 дім - буде дуже сильним у грудні. це дім Юпітера, який входить у 12 дім. Це символ духовності, езотерики. Це вказує на ваш ріст, пошуку смислу життя, і ви обов'язково щось для цього зробите.

Гороскоп на Молодик Близнюки

23 грудня у 8 домі буде Новий Місяць - прийдуть нові гроші, легкий дохід. 

Гороскоп на Молодик Рак

 23 грудня Місяць входить у 7 будинок, там буде Молодий місяць. Це Молодий місяць принесе нові відносини, новий контракт, таке буває 1 раз на рік. Особливо відчують ті, хто має асцендент у 0-5 градусах Рака або день народження 20-25 червня. 

Гороскоп на Молодик Лев

23 грудня Місяць буде в 6 будинку, Молодий місяць: нова робота, план, клієнт, режим, ви можете змінити звички. 

Гороскоп на Молодик Діва

23 грудня Місяць входить в 5 дім гороскопа. І виникає Новий Місяць. Це говорить про щось нове стосовно дітей, ваших стосунків, новий роман, новий партнер. Це також може бути початок нового бізнесу або хобі. Особливо ця сила проявиться 24 по 26 грудня.

Гороскоп на Молодик Терези

23 грудня Молодий місяць у 4-му будинку гороскопа. Місце проживання, місце, де батьки, імміграції. Народиться нова енергія, може народитись дитина, змінитися склад сім'ї. Родичі можуть приїхати до вас жити. Ви можете купити чи продати житло, розпочати ремонт. Чекайте на новини від батьків. Сильніше за інших відчують Молодики ті, у кого аксцендент в 1-му градусі (0-5 градусів Ввесів) або народжені 23-26 вересня

Гороскоп на Молодик Скорпіон

23 грудня Молодий місяць буде 3 будинку гороскопа, що позитивно вплине на ваші комунікаційні навички, переїзд та навчання. У період із 23 грудня по 29 грудня очікується нове знайомство

Гороскоп на Молодик Стрілець

23 грудня Місяць входить у сектор грошей і буде Молодий місяць у 2 будинку. Молодий місяць приносить нове: нове джерело доходів, нову роботу, нових клієнтів, нову ідею. Сприятливі дні для починань - 24, 25 та 26 грудня 

Гороскоп на Молодик Козеріг

23 грудня Місяць входить на знак Козерога, там же буде і Молодий місяць у вашому знаку, в 1-му будинку, ще й в 1-му градусі. Найсильніше відчують ті, у кого аксцендент у 0-5 градусах Козерога або день народження 22-24 грудня. Але загалом, усі грудневі Козерога сильніше за інших його відчують. Можна щось починати, особливо Козерогам. Нове кохання, нова робота, новий партнер, нове місце проживання... Важливі починання робіть не раніше 24, 25 чи 26 грудня. Для зростання енергії на задумане потрібна енергія Місяця, що росте, тому що вона ще слабка. 

Гороскоп на Молодик Водолій

23 грудня буде Молодий місяць у 12 будинку. Захочеться побути на самоті в тиші, сховатися від усіх. Гарний час, щоб вирушити у відпустку. У період з 24 по 26 грудня добре позбавлятися чогось старого. 

Гороскоп на Молодик Риби

23 грудня, коли настане Молодик, варто подумати про майбутнє, плани та мрії. Зароджується нова енергія. Особливо 23-25 ​​грудня зростання енергії. Добре записати бажання, провести ритуал, поговорити із всесвітом. Гарні дні для починань. Весь фокус спрямований на майбутнє. Дуже важливими є саме позитивні наміри, щоб привернути хороше майбутнє. 

Новини по темі