MONATIK припав до ніг коханої дружини (фото)

MONATIK припав до ніг коханої дружини (фото)
Фото: instagram/monatik_official

Наймиліше фото цих вихідних.

Поділитися:

Дмитро Монатік часто подорожує із сім’єю та публікує зворушливі світлини в Instagram. Так, місяць тому підписники артиста дізналися, що він разом із дружиною Іриною та синами .

Тепер знамените подружжя засвітилося в США, та цього разу – в робочих справах. Просто зараз MONATIK гастролює Америкою, та водночас не забуває про романтичні прогулянки з коханою. Так, днями у блозі артиста з’явилася неймовірно зворушлива світлина – на ній Дмитро буквально припав до ніг Ірини.

Фото: instagram/monatik_official

Кадр зроблений у Лос-Анджелесі, в кінцевій точці знаменитого шосе 66, місцеві також називають його «Матір’ю доріг». Це одне з перших шосе в Америці, та нам воно відоме ще й з іншої причини – свою пробіжку тут здійснював Форрест Ґамп.

«Ти маєш залишати минуле позаду, перш ніж іти в майбутнє», – процитував артист відомого персонажа з однойменної стрічки.

Нагадаємо, що творчість MONATIKа впевнено завойовує світ. Зокрема, в жовтні артист зібрав стадіон у Лондоні – навіть суддя «Танців з зірками» Франсіско Гомес. А вже наступного дня Дмитро запалював паркет танцювального проекту – пригадай, як це було:

Ще більше про MONATIKа:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі