MONATIK зворушив новими світлинами своїх синів

MONATIK розчулив новими фото своїх дітей | Зіркове життя | 1+1
instagram/monatik_official

Хлопці вирушили з батьком у подорож Європою. 

Поділитися:

Теплими сімейними фото співак і тренер «Голосу країни» MONATIK ділиться нечасто. Але щоразу вони торкаються серця і зворушують. Нова порція рідкісних світлин із Данею та Платоном не стала винятком. 

Хлопці підтримали тата під час його європейського туру і навідалися в гості. Про це артист розповів у своєму Instagram. 

Такі дорогоцінні миті. Нічого сьогодні не може бути прекраснішим за твою сім'ю, яка приїжджає до тебе під час туру. Запам'ятовую кожну мить, секундами кожними... з Вами. У нас сьогодні величезне свято.

Першою зупинкою родини став Відень. MONATIK із дружиною та синами відвідав один з найвідоміших художніх музеїв світу — Галерею Альбертіна. Там маленькі брати вперше побачили картини Пікассо, Моне і Дюрера. 

Також Даня і Платон разом із татом прогулялися біля Англійського театру, відвідали зоопарк і будинок метеликів, а потім завітали на батькову репетицію перед концертом.   

Нагадаємо, свою дружину Ірину Демічеву MONATIK зустрів ще на початку творчого шляху. Наразі вона є частиною команди співака. Більше про те, як йому вдалося досягти такого успіху, дізнаєшся з відео:

Інші цікаві новини про MONATIKа:

1. MONATIK показав, як вчив складний трюк зі свого кліпу 

2. MONATIK розчулив кохану ніжним віршем

3. MONATIK замилував світлиною зі своїми «панденятами» (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі