MONATIK замилував світлиною зі своїми «панденятами» (фото)

Монатік замилував світлиною зі своїми маленькими синами-панденятами | Зіркові новини | 1+1

Немов стоп-кадр анімаційної історії.

Поділитися:

Особисте життя співака Дмитра Монатіка ще та інтрига: його Instagram переповнений знімками з концертів, а у розмовах він воліє розповідати про творчість, але не про сім’ю. Можливо, шанувальники не дізналися б імена його синів, якби не альбом LOVE IT ритм. У одному з рядків душевного треку «Моїм» лунають слова «Це від душі. Для Дані та Платоші».

Якось MONATIK зізнався, що дуже мало часу проводить з дітьми, але цього літа він таки «вкрав» у щільного графіка відпустку з найріднішими. Днями зірковий татусь поділився трепетним фото: серед турецьких пейзажів він тримає синів за руки та веде їх через дерев’яний місток.

Фото: @monatik_official

Пішли у відпочинок. Всім чудового завершення літа, – підписав світлину співак.

На прогулянку Дмитро Монатік одягнув сорочку з «пандовим» принтом, тому неможливо втриматися, аби не назвати цю милу компанію «тато-панда зі своїми панденятами».

Цікаво, що на містку в Кемері була помічена й Олена Шоптенко, яка зараз також насолоджується відпочинком. До слова, Дмитро та Олена – сусіди, про це Шоптенко розповіла Катерині Осадчій

Нагадаємо, що минулого року MONATIK здійснив свою мрію і показав Дані та Платону казковий паризький Disnayland. Як це було – дивися у відео:

Читай ще більше новин про MONATIKа та його сім’ю:

  1. Щасливі разом: MONATIK показав фото із дружиною, на якому вони світяться від щастя
  2. Монатик розповів, як звозив своїх синів в «Діснейленд» та присвятив їм вірша
  3. MONATIK розсекретив імена своїх дітей
Новини по темі