Мосейчук — Єфросиніна: про підтримку України та чому росіяни не хочуть знати правду

Наталія Мосейчук та Маша Єфросиніна про підтримку України та чому росіяни не хочуть знати правду

Телеведуча Наталія Мосейчук на власному Youtube каналі опублікувала нове відео — розмову з телеведучою Машею Єфросиніною.

Поділитися:

Ведуча Наталія Мосейчук виклала нове відео на власному Youtube каналі.

“Проговорили з Машою більше години. Плакали. Ненавиділи. Злилися. І навіть кляли. Тільки не жаліли себе. Вся енергія на перемогу”, — розповіла про розмову телеведуча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмови на кухні: Наталія Мосейчук показала, як знімає відео для власного YouTube каналу

В інтерв’ю про те, чому звернення та інтерв’ю записує російською мовою і чому росіяни не хочуть знати правду про те, що роблять їх солдати в Україні. Про різницю між Україною та Росією на телебаченні та позицію російського шоу-бізнесу, Собчак та іншфих блогерів щодо війни. 

“Говорили російською переважно. Ще раз перепрошую наших глядачів - але нашу з Машою розмову мають обов’язково подивитися жінки Росії. Ні, ми не розраховували на співчуття. Ми сподівалися, що російські жертви пропаганди відчують біду, що нависла над головами їхніх синів та чоловіків. І відведуть її”, — сказала Наталія Мосейчук

Назва розмови навіяна російським мультфільмом. В ролі Маші — українська зірка Марія Єфросиніна, в ролі ведмедя — весь оркостан з їхнім колективним путін. 

Дивіться розмову Наталії Мосейчук з Машею Єфросиніною:

Новини по темі